Τετάρτη, 2 Απριλίου 2008

West is the Best!

Tο CITY urban living, το αγαπημένο περιοδικό της Θεσσαλονίκης, σας ξεναγεί αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της πόλης, στην 4η, καθιερωμένη πια Εμπορική Έκθεση της Δυτικής Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Επιχειρηματικό Πανόραμα Δυτικών Συνοικιών» που διοργανώνει η εταιρία «Προβολή EXPO» και οι Δήμοι Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη, θα συναντηθούν από τις 5 έως και τις 13 Απριλίου ασφαλιστικές, κτηματομεσιτικές, χρηματοοικονομικές και μεταφορικές εταιρίες, εκπαιδευτικές υπηρεσίες, κατασκευαστές επίπλων και οικιακών ειδών, οίκοι ομορφιάς, ταξιδιωτικά γραφεία, σχολές χορού, γυμναστήρια, και οποιαδήποτε επιχείρηση φροντίζει για το ευ ζην του πολίτη της κοινωνίας του μέλλοντος.
Την έκθεση στηρίζουν η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό Επιμε-λητήριο, η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως, καθώς και πολιτικά πρόσωπα της πόλης, ενώ οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι παρόντες με δικά τους stand στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης.
Η είσοδος για το κοινό ορίζεται στα 2­, ένα συμβολικό ποσό που επιτρέπει στον καθένα πολλαπλές επισκέψεις, και του δίνει το δικαίωμα να συμμετέχει καθημερινά με διαφορετικό τυχερό κωδικό σε κληρώσεις με πολλά δώρα.
Όσο για την ψυχαγωγία των επισκεπτών, την έχουν αναλάβει οι Δήμοι, με ομάδες που επιφυλάσσουν εκπλήξεις.
Το CITY urban living θα βρίσκεται εκεί, στο stand 19, για να σας συναντήσει από κοντά και να σας ενημερώσει για όσα «παίζουν» στην πόλη μας.
info: «Επιχειρηματικό Πανόραμα Δυτικών Συνοικιών», Δευτέρα-Παρασκευή 16.30-21.30, Σάββατο-Κυριακή 11.00-21.30, πληροφορίες: 2310 615975, 6946 252060, www.ekthesi-dytikonsynikion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: