Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008

Το CITY στην Coffeebiz!

Όλα… σε μια κούπα γίνονται!
Το… εθνικό μας «ρόφημα», ο περίφημος καφέ - φραπέ γεννήθηκε πριν από πενήντα χρόνια στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Εν έτει 2008, από τις 14 ως τις 17 Μαρτίου, η Coffeebiz το γιορτάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο -και το αγαπημένο περιοδικό της πόλης, το CITY urban living, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη διοργάνωση!
Και για το 2008, οι μεγαλύτερες εταιρίες από την ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά του καφέ συναντιούνται στο χώρο της HELEXPO και παρουσιάζουν τα προϊόντα τους και τις νέες τάσεις του κλάδου, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και ενδιαφέρον σε όλους τους επισκέπτες!
Παράλληλα με την έκθεση, διοργανώνονται τα Πρωταθλήματα Ελληνικού Καφέ Barista, Latte Art, Coffee in Good Spirits, Frappe Free Style, Smoothies Generation, Young Bartenders. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνικού Καφέ, ο νικητής θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρασκευής Kαφέ με Mπρίκι που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον κόσμο στη Δανία τον Ιούνιο, όπου θα συμμετέχουν περισσότερες από δέκα χώρες. Επίσης θα πραγματοποιηθούν και σεμινάρια για την παρασκευή espresso, cappuccino και latte art από τους πρωταθλητές της Ελλάδας και τους εισηγητές της Barista Academy.

Το CITY σας καλεί για πρώτη φορά να βγείτε… για καφέ μαζί του και να διαβάσετε την ειδική έκδοση που ετοιμάζει για την περίσταση, μια έκδοση που χωράει στην τσέπη σας, ώστε να μάθετε κι άλλα πράγματα για τον καφέ ενώ τον πίνετε. Σας περιμένουμε στο περίπτερο 8, stand 63. Πώς τον πίνετε;

info: Coffebiz
Διάρκεια: 14-17/3
Πέμπτη & Παρασκευή 11.00-21.00, Σάββατο-Κυριακή 10.00-21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: