Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

ΖΩΔΙΑ 25-31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ
Στο τέλος αυτού του μήνα φαίνεται ότι δραστηριοποιείστε πιο έντονα σε ότι αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα. Ο εγωισμός σας όμως ίσως γίνει αιτία για να προκύψουν προβλήματα στα αισθηματικά σας. Γι’ αυτό φροντίστε να κρατήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας που τελειώνει θα είναι ένας μήνας που θα θυμάστε για καιρό. Στα επαγγελματικά προτιμάτε τα αργά αλλά σταθερά βήματα κι αυτό σας ωφελεί μακροπρόθεσμα. Στον αισθηματικό τομέα παίρνετε πρωτοβουλίες και είστε αυτοί που κρατάτε χαμηλούς τους τόνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκολλήστε επιτέλους από το τέλμα της καθημερινότητας και τολμήστε κάτι νέο, έστω και στο τέλος του μήνα. Αν δείτε προσεκτικά μέσα σας, θα ανακαλύψετε συναισθήματα που οφείλονται σε εμπειρίες του παρελθόντος, τα οποία δεν σας αφήνουν να εξελίξετε μια νέα σχέση

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο περνάει δύσκολες στιγμές και ζητά την συμπαράστασή σας. Αφιερώστε του όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε. Μην διστάσετε και εσείς με την σειρά σας να ανοιχθείτε στο ταίρι σας για ό,τι σας προβληματίζει. Στα επαγγελματικά επικρατεί ηρεμία.

ΛΕΩΝ
Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε τις αγορές που θέλετε. Οι αδέσμευτοι κάνετε σημαντικές γνωριμίες στο τέλος της εβδομάδας. Φροντίστε όμως να δώσετε και δεύτερες ευκαιρίες. Μια πολύ καλή συμφωνία στα επαγγελματικά αποφέρει μεγαλύτερη σιγουριά και κέρδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφήστε την φαντασία σας να φτιάξει τις κατάλληλες συνθήκες που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Έτσι, θα φτάσετε σιγά σιγά στο επιθυμητό για σας αποτέλεσμα. Το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει πολύ στο να αντιληφθείτε τον κίνδυνο στον επαγγελματικό τομέα όσο νωρίτερα γίνεται.

ΖΥΓΟΣ
Στο τέλος αυτού του μήνα εμφανίζονται πολλές προοπτικές για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση αλλά και τη θέση σας στη δουλειά. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε αρκετά αυτές τις μέρες κι αυτό είναι μια καλή αφορμή για να δείτε τα αισθηματικά σας με πιο σοβαρό μάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπομονή χρειάζεται να δείξετε σε όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Ίσως αν διασκεδάσετε περισσότερο, θα χαλαρώσετε πιο εύκολα. Ένα μυστικό ταράζει τα νερά στη σχέση σας, γι’ αυτό φροντίστε να διαχειριστείτε με διακριτικότητα αυτά που γνωρίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας αλλάζει πολύ εύκολα κι αυτό ίσως σας κάνει απόμακρους από το φιλικό σας περιβάλλον για ένα διάστημα. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας κρύβουν εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα, ευχάριστες για τους περισσότερους. Λίγος χρόνος μακριά από τη δουλειά θα σας κάνει καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην πιέζετε καταστάσεις στα επαγγελματικά αυτό το διάστημα, καθώς δεν είστε καθόλου ευνοημένοι σε αυτόν τον τομέα. Βρείτε αυτά που μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας και περάστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε μαζί. Το τέλος της εβδομάδας ευνοεί ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δραστηριοποιήστε επιτέλους και ανακαλύπτετε νέες πτυχές σε ζητήματα που θεωρούσατε τετριμμένα. Μην βιαστείτε να παρεξηγηθείτε από μια συζήτηση που θα κάνετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη. Η σκληρή δουλειά θα αποδώσει σύντομα καρπούς.

ΙΧΘΕΙΣ
Το τέλος της εβδομάδας φέρνει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Εκμεταλλευτείτε τις όλες. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι γι’ αυτά που θέλετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να ενταχθείτε καλύτερα στο κλίμα της εργασίας, είναι απαραίτητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: