Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Ζώδια 4 - 10 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Πολύ ανεβασμένους σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Αεικίνητοι και με υπέρμετρο ενθουσιασμό, παρασύρετε στους ρυθμούς σας όσους είναι δίπλα σας. Το σαββατοκύριακο προβλέπεται πολύ ρομαντικό, με το ταίρι σας ν’ ανακαλύπτει πλευρές σας άγνωστες μέχρι τώρα. Προσοδοφόρα ανοίγματα στα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας, γιατί τελευταία είστε πολύ αγχωμένοι. Το σαββατοκύριακο σας δίνει της ευκαιρία να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το. Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να θέσετε σωστά τις προτεραιότητές σας για να μην πελαγώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα μέσα της εβδομάδας, κάτι συνταρακτικό έρχεται ν’ αλλάξει τη ζωή σας. Στο χέρι σας και μόνο είναι αν η σχέση σας κρατηθεί ζωντανή ή σύντομα θα λάβει τέλος. Γι’ αυτό, πριν κάνετε οτιδήποτε, φροντίστε να σιγουρευτείτε πρώτα. Μετά από πολύ καιρό ασχολείστε σοβαρά με τη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευκαιρίες για διασκέδαση φέρνει αυτή η εβδομάδα. Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά. Χαλαρώστε λιγάκι. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στα αισθηματικά σας. Αφήστε τα όλα να κυλήσουν ομαλά. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας στα επαγγελματικά δεν είναι και οι καλύτερες.

ΛΕΩΝ
Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις προσδοκίες σας με άτομα που αγαπάτε. Ίσως έτσι τα ξαναφέρετε πάλι κοντά σας. Όσο αφορά τα αισθηματικά σας, ακούστε τους φίλους σας αλλά στο τέλος εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, κυρίως εσείς οι αδέσμευτοι. Η συνεργασία στα επαγγελματικά θα κάνει θαύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχοληθείτε μόνο με σημαντικά ζητήματα αυτή την εβδομάδα, όπως είναι οι πηγές εσόδων σας και τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να κρατήσετε ισορροπίες και αυτό θα σας κουράσει. Ένα πρόβλημα με ένα συνάδελφο θα σας βγάλει εκτός εαυτού.

ΖΥΓΟΣ
Από την στιγμή που έχετε τακτοποιήσει τις τρέχουσες εκκρεμότητες στα επαγγελματικά, εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με αγαπημένες ασχολίες. Δείτε από μια άλλη οπτική γωνία το ενδεχόμενο της σχέσης σας με ένα πρόσωπο που σας προσέγγισε τελευταία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν το αντικείμενό σας στη δουλειά έχει να κάνει με τα οικονομικά, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή γιατί αυτή την εβδομάδα είστε πολύ επιρρεπείς στα λάθη. Οι δεσμευμένοι μπαίνετε σε πειρασμό. Προσέξτε να μην θυσιάσετε την σχέση σας για μια απερισκεψία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ρίξτε λιγάκι τους ρυθμούς στη δουλειά. Μόνο έτσι θα ξαναβρείτε την έμπνευση και την παραγωγικότητά σας. Βρίσκεστε σε δύσκολη θέση και δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα απαντήσεις και αυτό δυσχεραίνει περισσότερο την κατάσταση. Βρείτε τον τρόπο που θ’ ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φροντίστε να κάνετε ξεκάθαρες τις θέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά σας περνάτε μια περίεργη φάση κι αυτό που χρειάζεστε δίπλα σας είναι ένα πρόσωπο που θα σας παρέχει σιγουριά και όχι κάποιον που θα σας επιβαρύνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νέα επαγγελματικά ανοίγματα σας φέρνουν πολλές αλλαγές σε ό,τι έχει να κάνει με την σταδιοδρομία σας. Φροντίστε μόνο να επιλέξετε σωστά τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι θα βιώσετε κάτι συνταρακτικό που, ίσως, σας αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπατε κάποια πράγματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Φανείτε προσεκτικοί αυτό το διάστημα. Ίσως πέσετε σε κάποια παγίδα και κάνετε σημαντικά λάθη. Μια αναπάντεχη επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος αλλάζει το τοπίο στον αισθηματικό τομέα και σας χαρίζει έντονες συγκινήσεις. Η σωστή επικοινωνία κάνει θαύματα στα επαγγελματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: