Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

ζωδια 25/4 - 1/5/08

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας κλείνει πολύ ευνοϊκά για σας. Ο απολογισμός στο τέλος είναι κάτι παραπάνω από θετικός. Όσο αφορά στα αισθηματικά σας, ξεκαθαρίστε τη θέση σας και μην ταλαιπωρείτε το ταίρι σας άδικα. Αποφάσεις καλείστε να πάρετε στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε αρκετά προσγειωμένοι κι αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε κάποια προβλήματα που θα εμφανιστούν αυτές τις μέρες, ευκολότερα από κάποιους άλλους. Οι φίλοι θα σταθούν δίπλα σας σε ένα θέμα που θα προκύψει στον αισθηματικό τομέα, και θα σας συμβουλεύσουν σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιο πρόσωπο στον επαγγελματικό σας χώρο, πιθανότατα να προσπαθήσει να σας φορτώσει κάποιες από τις δουλειές του. Οι αδέσμευτοι μη φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν δεν δοκιμάσετε, δεν θα μάθετε ποτέ τι μπορεί να γίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μη διστάσετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε όποιο πρόσωπο σας τη ζητήσει. Κάποιο πρόβλημα στον επαγγελματικό σας χώρο επηρεάζει τη σχέση σας αλλά θα βρείτε σύντομα τις ισορροπίες σας. Στο τέλος του μήνα πρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με μεγαλύτερη σύνεση.

ΛΕΩΝ
Το τελευταίο διάστημα απολογείστε τακτικά στο ταίρι σας και αυτό μοιάζει να μην σας αρέσει καθόλου. Αφήστε τον εγωισμό σας μακριά από τη δουλειά και θα δείτε ότι θα δημιουργήσετε πολύ γερές βάσεις για τη συνέχεια. Πολύ κατάλληλη περίοδος για αγαπημένες ασχολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μείνετε ανοικτοί σε ό,τι νέο σας προταθεί. Έτσι θα σιγουρέψετε περισσότερο το δρόμο προς την επιτυχία. Το τέλος του μήνα φέρνει διλήμματα στα αισθηματικά σας, μια που αρχίζετε να μην είστε σίγουροι γι’ αυτά που νιώθετε. Οι αδέσμευτοι μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα στο χώρο εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ
Κακοδιάθετους σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Ξεκουραστείτε και γρήγορα θα ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση. Ο ρομαντισμός σάς χτυπάει την πόρτα κι εσείς περνάτε αξέχαστες στιγμές με το πρόσωπο που θα επιλέξετε. Συγκεντρωθείτε στα καθήκοντά σας για να αποφύγετε λάθη στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν εξαιρετικά καλά και σας δίνουν τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζεται τη δουλειά με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Και τα αισθηματικά σας λειτουργούν άψογα, με μια σχέση που έχει δημιουργηθεί πρόσφατα, ν’ αποκτά γερές βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέες γνωριμίες φέρνουν ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας. Στα αισθηματικά σας, καλό θα ήταν να βλέπατε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης, πριν βιαστείτε να εκφέρετε γνώμη. Ρίξτε τους ρυθμούς στα επαγγελματικά για ν’ ανακτήσετε δυνάμεις για τον νέο μήνα, που προβλέπεται δύσκολος

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φαίνεται ότι σιγά σιγά ξανακερδίζετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Από την στιγμή που τα βρήκατε με τον εαυτό σας, όλα τ’ άλλα θα έρθουν μόνα τους. Η σκληρή δουλειά σας ανταμείβεται με αύξηση στα οικονομικά σας. Τ’ αποτελέσματα φυσικά θα φανούν τον επόμενο μήνα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την στιγμή που αποφασίσατε ν’ αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, όλα σας πάνε από το καλό στο καλύτερο. Οι αδέσμευτοι γίνεστε τολμηροί, ενώ οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε τη σιγουριά της σχέσης σας. Το οικονομικό κομμάτι σας ενδιαφέρει πολύ, πάντα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Πολύ ευνοϊκά τελειώνει ο μήνας για σας. Ευχάριστες εκπλήξεις, συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, ανανεώνουν ην καθημερινότητά σας. Νέα καθήκοντα στον επαγγελματικό τομέα, ακόμη και μια αλλαγή καριέρας, απόρροια των τελευταίων επαγγελματικών συναντήσεών σας, φέρνουν αύξηση στα οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: