Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Ζώδια 18-24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Επιτέλους αποφασίζετε να αφήσετε τον εγωισμό σας στην άκρη και να συνεργαστείτε με το σωστό τρόπο στον επαγγελματικό σας τομέα. Το τέλος της εβδομάδας σας προσφέρει αποκαλύψεις. Το παρελθόν προκαλεί προβλήματα στα αισθηματικά σας. Εστιάστε σε αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες κοινωνικές σας εμφανίσεις, μπορεί να αποφέρουν κέρδη στον επαγγελματικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις στο έπακρο. Ένα τρίτο πρόσωπο φέρνει τη ζήλια μέσα στη σχέση σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε όσο γίνεται την ψυχραιμία σας. Τα οικονομικά σας θέλουν σωστή διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσα περισσότερα μαθαίνετε για κάποιον τομέα που σας ενδιαφέρει, τόσο πιο ικανοποιημένοι νιώθετε με τον εαυτό σας. Ασχολείστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μετά από καιρό και αυτό φέρνει για λίγο την ηρεμία στη σχέση σας. Η στάση σας στα επαγγελματικά προκαλεί προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν λειτουργείτε παρασκηνιακά στον επαγγελματικό τομέα, θα προκαλέσετε προβλήματα στο τέλος της εβδομάδας. Στα αισθηματικά θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτή που καταβάλλετε για να πάνε όλα όπως τα θέλετε. Οι μέρες είναι ιδανικές για να τις αφιερώσετε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ
Οι πρώτες μέρες της βδομάδας σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Οι αδέσμευτοι βρίσκετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και για φλερτ. Οι δεσμευμένοι μη βιαστείτε να συγχωρέσετε το ταίρι σας για κάτι που έκανε. Αφήστε τον να σας αποδείξει την μεταμέλειά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια διαφωνία ξεσπάει μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και δυστυχώς, είστε στο επίκεντρο. Διαχειριστείτε το πρόβλημα με διπλωματία. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα κάνει καλό και στους δυο σας. Το ένστικτό σας σάς οδηγεί σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ
Με μεγάλη εύνοια ξεκινάει αυτή η εβδομάδα και με πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε με κάτι νέο στη ζωή σας. Όσο πιο κοντά έρχεστε με το ταίρι σας, τόσο πιο όμορφα θα περάσετε οι δυο σας. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση στα επαγγελματικά, ζυγίστε προσεκτικά τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η υπομονή που δείξατε το τελευταίο διάστημα θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο τρόπο. Τα αισθηματικά σας πηγαίνουν εξαιρετικά και επιτέλους νιώθετε ήρεμοι μετά από πολύ καιρό. Ο επαγγελματικός τομέας σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις και εσείς αφοσιώνεστε με πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλες συνθήκες για να ‘ρθείτε και πάλι κοντά με πρόσωπα που έχετε χαθεί το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αυτή την εβδομάδα. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε πολύ, με κάτι κεραυνοβόλο που έρχεται να σας αναστατώσει τη ζωή. Η αυτοπεποίθησή σας σάς κάνει να λάμπετε στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η ώρα να εστιάσετε στην καριέρα σας. Αυτή εβδομάδα σας δίνει όλες τις ευκαιρίες για να πάρετε τις αποφάσεις σας, όσο δύσκολες ή επίπονες είναι αυτές. Ο αυτοσεβασμός θα σας βοηθήσει ν’ αντεπεξέλθετε σε κάποιες δυσκολίες που εμφανίστηκαν τελευταία στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νέες γνωριμίες φέρνουν νέα δεδομένα στην ζωή σας. Κάποιες από αυτές ίσως γίνουν δυνατές φιλίες με την πάροδο του χρόνου. Μην αφήνετε τα προσωπικά σας να επηρεάζουν την παραγωγικότητά σας στη δουλειά, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο, κάνοντας λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα πρόβλημα σε μια σχέση βγάζει στην επιφάνεια την πραγματική της υπόσταση. Όσο και αν δεν σας αρέσει, συμβιβαστείτε με το γεγονός ότι κάποιος είναι ανώτερός σας στον επαγγελματικό χώρο και δείξτε του σεβασμό. Βρείτε χρόνο να ακούσετε και να συμπαρασταθείτε στο ταίρι σας τώρα που σας χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: