Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Ζώδια 11 - 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Αν δεν τολμήσετε, δεν θα πετύχετε τίποτα. Πάρτε πρωτοβουλίες αυτές τις μέρες και οδηγήστε τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς. Κάποια αναπάντεχα γεγονότα, σας βάζουν σε σκέψεις, σε ό,τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά σας. Μην επηρεάζεστε από όσα γίνονται στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διαίσθησή σας δεν θα σας προδώσει σε ό,τι έχει να κάνει με τα αισθηματικά σας, γι’ αυτό εμπιστευθείτε την απόλυτα. Το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο σάς προδιαθέτει για όμορφες στιγμές, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήρθε η ώρα να παίξετε το τελευταίο σας χαρτί σε ό,τι έχει να κάνει με τον επαγγελματικό τομέα. Ρισκάρετε και δεν θα χάσετε. Το ταίρι σας είναι σε πολύ καλή διάθεση κι εσείς επιτέλους πρέπει να αρχίσετε να ασχολείστε μαζί του, πριν σας εγκαταλείψει οριστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αδέσμευτοι αναλαμβάνετε δράση και πλέον είναι πολύ δύσκολο σε κάποιον να σας αντισταθεί. Νέα σχέδια στα επαγγελματικά, γεμίζουν με ενδιαφέρον τις μέρες σας αλλά ταυτόχρονα σας ζητούν να εξισορροπήσετε λίγο τα πράγματα ανάμεσα στη δουλειά και το χρόνο που αφιερώνετε στην οικογένειά σας.

ΛΕΩΝ
Μια αχτίδα φωτός εμφανίζεται ανάμεσα από τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας, και σας δίνει θάρρος. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει και το τοπίο στα αισθηματικά, δίνοντας ευχάριστο τέλος στα εμπόδια της τελευταίας περιόδου. Στα επαγγελματικά, νιώθετε περήφανοι για τις ικανότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ ανεβασμένοι ψυχολογικά και θέλετε να παραμείνετε έτσι, γι’ αυτό φροντίζετε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια και σκέψη. Αν το πρόσωπο που σας προσεγγίζει δεν σας ενδιαφέρει, μην του φερθείτε σκληρά αλλά δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ
Επιλέξτε πολύ προσεκτικά τα άτομα που θέλετε να είναι δίπλα σας αυτό το διάστημα που χρειάζεστε έμπνευση και βοήθεια για να συνεχίσετε. Μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω μια δυσάρεστη εξέλιξη στα αισθηματικά. Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά σε συνάρτηση με τον επαγγελματικό σας τομέα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, θα πρέπει να φροντίσετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας. Μην προσπαθείτε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Είναι λάθος κίνηση και θα σας κοστίσει αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον επαγγελματικό τομέα, μην αφήνετε άλλους να σας υποδείξουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δουλέψετε. Ακολουθήστε τους γνωστούς σας ρυθμούς και δεν θα χάσετε. Οι διαφωνίες που είχατε τελευταία με το ταίρι σας, πιθανότατα θα οδηγήσουν σύντομα σε χωρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύσκολα ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Ξεκαθαρίστε τα αισθήματά σας όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μπορέστε να συνεχίσετε με ηρεμία μέσα στη σχέση σας. Μην αντιδράτε υπερβολικά σε όποια αναποδιά σας συμβεί. Δείξτε την πρέπουσα ψυχραιμία. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να συμβιβαστείτε μέσα στη σχέση σας, αν θέλετε να προχωρήσει παραπέρα. Το ταίρι σας δεν είναι υποχρεωμένο να ανέχεται την συμπεριφορά σας και πρέπει να το σεβαστείτε αυτό. Ίσως δεν καταφέρετε να εφαρμόσετε τις μεθόδους σας στον επαγγελματικό χώρο αλλά μην το βάζετε κάτω.

ΙΧΘΕΙΣ
Ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα επιτέλους και αφήστε τις ζωές των άλλων. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστείτε αρκετή διπλωματία για να χειριστείτε μια κρίση στα αισθηματικά σας. Κάποια άτομα στον επαγγελματικό χώρο σάς επιβουλεύονται αλλά δεν χρειάζεται να ταραχτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: