Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Ζώδια 7 - 13 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας είναι πολύ ανεβασμένη αυτή την εβδομάδα και θέλετε να μεταδώσετε σε όλους την καλή σας διάθεση. Οι αδέσμευτοι δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ερωτικά καλέσματα που δέχεστε ενώ οι δεσμευμένοι προσέξτε όσο περισσότερο μπορείτε το ταίρι σας γιατί σας χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ
Όποιο πρόβλημα εμφανιστεί στη ζωή σας, μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Φροντίστε να μην κρατήσετε παθητικό ρόλο και βρεθείτε σε μειονεκτική θέση. Ρομαντικές στιγμές στα μέσα της εβδομάδας, σας γεμίζουν ευτυχία. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση στα επαγγελματικά σας

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επικοινωνήστε με πρόσωπα που έχετε χάσει το τελευταίο διάστημα. Θα σας κάνει πολύ καλό αυτή η κίνηση. Συζητήστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τι ακριβώς σας απασχολεί. Μια παρεξήγηση στα επαγγελματικά σας φέρνει σε δύσκολη θέση αλλά ταυτόχρονα σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ότι κι αν σας προκύψει, μείνετε ψύχραιμοι και δείτε τα πάντα υπό το πρίσμα της λογικής. Θέλετε να πειραματιστείτε με τα αισθηματικά σας, αλλά φροντίστε να μην πληγώσετε το ταίρι σας. Μια καινούργια γνωριμία σας ανοίγει καινούργιους δρόμους στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μείνετε πιστοί στα χρονοδιαγράμματα που έχετε ορίσει. Οι αδέσμευτοι δεν αφήνετε καμία ευκαιρία για διασκέδαση να πάει χαμένη. Μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν στον επαγγελματικό τομέα για άλλη μια φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην βιαστείτε να κριτικάρετε κάποιους αν δεν ακολουθούν τους ρυθμούς σας, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην διστάσετε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας στα μέσα της εβδομάδας. Η ανανέωση θα σας κάνει καλό. Δείξτε στο ταίρι σας ότι ακριβώς αισθάνεστε γι’ αυτό χωρίς κανένα δισταγμό.

ΖΥΓΟΣ
Φαίνεται ότι έχετε αποφασίσει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και αυτό σας γεμίζει χαρά και ευθύνες ταυτόχρονα. Στον εργασιακό σας χώροι οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας δεν είναι και οι καλύτερες και μάλλον χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας για να βελτιώσετε τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η υγεία σας θα σας ταλαιπωρήσει αυτό το διάστημα, χωρίς όμως να χρειάζεται να ανησυχείτε. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε πολύ με πολλές νέες γνωριμίες, ενώ οι δεσμευμένοι αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα που μπορεί να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα αν δεν βρείτε άμεσα λύσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μάλλον ήρθε η ώρα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μην διστάσετε να εκφράσετε όλα αυτά που νιώθετε και θα δείτε ότι θα νιώσετε εξαιρετικά. Οι αδέσμευτοι, αν αφεθείτε στις περιποιήσεις του προσώπου που σας έχει προσεγγίσει, θα ανακτήσετε γρήγορα την χαμένη αυτοπεποίθησή σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χρειάζεστε χρόνο μακριά από τον φόρτο εργασίας σας για να βρεθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μέρες ευνοούν μικρές αποδράσεις, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις. Η αισθηματική σας ζωής σας καλύπτει πλήρως, γι’ αυτό μην αφήνετε μικροπράγματα να σας χαλάνε τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην γίνεστε αντικοινωνικοί. Συμβιβαστείτε με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας και δεχθείτε τις ιδιαιτερότητές τους. Δώστε ευκαιρίες σε αυτούς που προσπαθούν να σας προσεγγίσουν. Το παρελθόν σας έχει να σας διδάξει πολλά σχετικά με τις δυνατότητες σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΕΙΣ
Υπάρχουν πρόσωπα που σας ζηλεύουν και θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό. Το καλό είναι ότι θα τα καταλάβετε σύντομα. Οι αδέσμευτοι μην διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα αν σας ενδιαφέρει πραγματικά ένα άτομο. Στον επαγγελματικό τομέα αποκτάτε πλήρη ελευθερία κινήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: