Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Ζώδια 28 Μαρτίου - 3 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Στο τέλος του μήνα παίρνετε πρωτοβουλίες στα αισθηματικά και αυτό κάνει πολύ καλό στη σχέση σας. Ο Απρίλιος ξεκινάει με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά εσείς θα καταφέρετε να είστε συνεπείς σε όλες και μάλιστα με ιδιαίτερα καλή απόδοση. Μην απογοητευτείτε από κάποια εμπόδια

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε στη μέση μιας αντιπαράθεσης και δεν ξέρετε ποιου το μέρος να πάρετε. Αξιολογήστε πρώτα την κατάσταση και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Στα αισθηματικά σας πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να λυθούν τυχόν μικροπροβλήματα που τελευταία σας έχουν γίνει μόνιμος βραχνάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθείτε με την βοήθεια φίλων να βγείτε από το αδιέξοδο που μόνοι σας δημιουργήσατε. Τα προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν την κρίση σας, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Βάλτε όρια μέσα στη σχέση σας και μην τα ξεπεράσετε αν θέλετε επιτέλους να κρατήσετε ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε εύκολα στο εργασιακό σας περιβάλλον και αυτό ίσως προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Στα μέσα της εβδομάδας είστε σε καλή διάθεση και αφιερώνετε χρόνο στο ταίρι σας, που σας χρειάζεται μια που περνάει δύσκολες στιγμές.

ΛΕΩΝ
Ο εγωισμός σας είναι αυτός που σας έχει απομακρύνει από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό το μήνα σας δίνεται η ευκαιρία να προσδιορίσετε ξανά κάποιες σχέσεις. Αρκετή υπομονή θα πρέπει να δείξετε μέσα στη σχέση σας, μια που φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα συνεννόησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σκληρή δουλειά σας περιμένει στο τέλος του μήνα. Οι πρώτες μέρες του Απρίλη χρειάζονται σωστή οργάνωση για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Οι αδέσμευτοι καλά θα κάνατε να αφήσετε πίσω σας το άσχημο παρελθόν γιατί κάτι αξιόλογο έχει μπει στη ζωή σας και είναι κρίμα να το χάσετε.

ΖΥΓΟΣ
Το τέλος του Μαρτίου σας κάνει μελαγχολικούς και σας γεμίζει με μεταφυσικά ερωτήματα. Ο ρομαντισμός όμως του νέου μήνα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας. Μείνετε διαλλακτικοί στο εργασιακό σας περιβάλλον για να αποφύγετε τυχόν προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην αγνοείτε προβλήματα που αφορούν τα προσωπικά σας με πρόφαση τον αυξημένο φόρτο εργασίας σας. Δώστε σημασία σε αυτά που συμβαίνουν γιατί θα μείνετε μόνοι χωρίς να το καταλάβετε. Στα επαγγελματικά νέες ιδέες ανανεώνουν το αντικείμενο εργασίας σας προς το καλύτερο

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επικοινωνία θα είναι το δυνατό σας σημείο σε ότι έχει να κάνει με τα αισθηματικά σας. Ανακαλύπτετε τις ανάγκες του συντρόφου σας και προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο για τη σχέση σας. Μην διστάσετε να εφαρμόσετε οποιαδήποτε καινούργια ιδέα έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι μέρες αυτές σας προσφέρουν νέες ιδέες για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Αυτές οι μικρές αλλαγές θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο τέλος. Οι αδέσμευτοι ερωτεύεστε μετά από καιρό και αφιερώνεστε ολοκληρωτικά στο πρόσωπο που μπήκε ξαφνικά στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει πολύ ευνοϊκά για σας, σε όλους τους τομείς. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να πετύχετε ότι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Πολύ ρομαντικές στιγμές, φέρνουν εσάς και το ταίρι σας ακόμη πιο κοντά. Στον επαγγελματικό τομέα η δημιουργικότητά σας σας βγάζει από μια δύσκολη θέση.

ΙΧΘΕΙΣ
Από τους πιο ευνοημένους αυτή την εβδομάδα, βλέπετε τα πάντα να κυλάνε ακριβώς όπως τα είχατε ονειρευτεί. Βασιστείτε στις γνώσεις και τις ικανότητές σας και θα διαπρέψετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Διλήμματα αντιμετωπίζετε εσείς οι αδέσμευτοι και προσπαθείτε να επιλέξετε το καλύτερο

Δεν υπάρχουν σχόλια: