Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Ζώδια 21- 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Βιάζεστε και θα χάσετε τα σημάδια που σας προειδοποιούν για κάτι σημαντικό που θα συμβεί στη ζωή σας. Μέσα από τα δικά σας λάθη θα καταλάβετε τι συμβαίνει στα αισθηματικά σας. Οι αδέσμευτοι θα χρειαστείτε μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Όσο ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, τόσο γίνεται πιο έντονο το οικονομικό πρόβλημα των ημερών. Δυσκολεύεστε να εμπιστευθείτε το πρόσωπο που είναι κοντά σας, και αυτό οφείλεται σε πληγές του παρελθόντος. Χρειάζεστε άμεσα οργάνωση στην καθημερινότητά σας για να αντεπεξέλθετε σε όλα

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν δεν κλειστείτε στον εαυτό σας, θα ανακαλύψετε ότι πολύ σημαντικά πράγματα γίνονται γύρω σας και εσείς κρατάτε τον παθητικό ρόλο του θεατή. Η υγεία σας θέλει προσοχή και ίσως μια ιατρική επίσκεψη σας αποκαλύψει διάφορα προβλήματα. Νέα καθήκοντα σας αναθέτονται στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές τις μέρες επιβάλλεται να τις αφιερώσετε στον εαυτό σας. Βρείτε πράγματα που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε από την καθημερινότητα. Αν δεν είστε σίγουροι για τα αισθηματικά σας, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Δεν ευνοούνται καινούργιες κινήσεις στα επαγγελματικά προς το παρόν.

ΛΕΩΝ
Η ψυχολογία σας είναι τόσο ανεβασμένη, που νιώθετε ότι με ότι και αν ασχοληθείτε θα το φέρετε εις πέρας στο ακέραιο. Στα αισθηματικά, δεν διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν όλο και πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στα επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσέξτε τα οικονομικά σας και μείνετε μακριά από αγορές ή συμφωνίες αυτό το διάστημα, εκτός και αν είστε απόλυτα σίγουροι γι’ αυτό που πάτε να κάνετε. Μην υπερθεματίζετε σε ότι συμβαίνει ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Δείξτε λίγη κατανόηση και καλή πίστη στο πρόβλημα του.

ΖΥΓΟΣ
Οι αδέσμευτοι γίνεστε πιο τολμηροί αυτές τις μέρες. Μια που η εύνοια στα αισθηματικά σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όλες. Αλλά και ο επαγγελματικό τομέας όμως δεν πάει πίσω σε ότι έχει να κάνει με τις ξεχωριστές στιγμές που σας επιφυλάσσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε την μοναδική ικανότητα να προσελκύετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και αυτές τις μέρες την εκμεταλλεύεστε στο έπακρο. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται στον επαγγελματικό τομέα. Στα μέσα της εβδομάδας κλείνετε εκκρεμότητες και σημαντικές και κερδοφόρες συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για να κλείσετε συμφωνίες που παλεύετε καιρό. Επίσης είναι κατάλληλες για να φλερτάρετε ή να ενδώσετε στο ενδιαφέρον που δείχνει για σας κάποιο ξεχωριστό άτομο. Ο ενθουσιασμός σας σας κάνει να αποδίδετε εξαιρετικά στη δουλειά σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σκληρή δουλειά φέρνει αυτή η εβδομάδα, γι’ αυτό και η προσοχή σας πρέπει να μείνει στραμμένη στον αυξημένο φόρτο εργασίας της δουλειά σας. Το ταίρι σας σας συμπαραστέκεται στο δύσκολο αυτό διάστημα και σας συμβουλεύει σοφά, γι’ αυτό εμπιστευθείτε του τους προβληματισμούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εμφανίζονται άτομα στη ζωή σας τα οποία έχουν τις δυνατότητες να σας βοηθήσουν να ελιχθείτε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αν συνδυάσετε αυτές τις γνωριμίες με σκληρή δουλειά, θα κάνετε θαύματα. Βιώνετε πρωτόγνωρα συναισθήματα και αυτό σας κάνει να νιώθετε περίεργα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα πρόβλημα εμφανίζεται σε μια συνεργασία σας στα μέσα της εβδομάδας. Κρατήστε τη θέση σας και τα πιστεύω σας και στο τέλος θα δικαιωθείτε. Λίγος χρόνος μακριά από το ταίρι σας θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας. Προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: