Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008

Ζώδια 14 - 20 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Η κατάσταση στα αισθηματικά σας κρίνεται από δικές σας κινήσεις, γι’ αυτό φροντίστε να πάρετε άμεσα θέση. Αν ξεκαθαρίσετε αυτό το σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, τότε θα αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά στον επαγγελματικό τομέα, που αυτό το διάστημα σας απασχολεί ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Χρειάζεστε ένα δικό σας άτομο δίπλα σας αυτό το δύσκολο για σας διάστημα αλλά δεν έχετε κανέναν. Μην τεντώνετε το σκοινί στα αισθηματικά, ακόμη και αν το δίκαιο είναι με το μέρος σας. Οι αδέσμευτοι πολύ πιθανόν να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση στο χώρο εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήρεμη προμηνύεται αυτή η εβδομάδα. Στα μέσα της εβδομάδας σας παρουσιάζονται ευκαιρίες να γιατρέψετε πληγές του παρελθόντος αλλά και τον εγωισμό σας. Μην πέφτετε στην παγίδα κάποιων συνεργατών. Μείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας. Νιώθετε ότι η οικογένειά σας δεν σας κατανοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πριν προβείτε σε σημαντικές αγορές, σιγουρευτείτε ότι τα οικονομικά σας μπορούν να τις αντέξουν. Μην αντιδράσετε παρορμητικά σε ότι ακούσετε στη δουλειά σας. Ζυγίστε τα πράγματα με ψυχραιμία. Τα αισθηματικά σας πηγαίνουν πολύ καλά, μόνο που οι αδέσμευτοι πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες

ΛΕΩΝ
Από τις πρώτες κιόλας μέρες της εβδομάδας, έχετε αρχίσει να καταστρώνετε τα σχέδιά σας. Φροντίστε μόνο να περάσετε άμεσα σε υλοποίηση. Οι αδέσμευτοι γίνεστε κυνηγοί και κανένα θήραμα δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Είστε υπερήφανοι για την πορεία σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι καλύτερες μέρες για να οργανωθείτε είναι αυτές που έρχονται. Μαθαίνετε πολλά μέσα από παλαιότερες άσχημες εμπειρίες και γίνεστε πιο δυνατοί. Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες, δείξτε κατανόηση και σταθείτε δίπλα του. Τα επαγγελματικά χρειάζονται πιο διπλωματικούς χειρισμούς

ΖΥΓΟΣ
Αρχηγική θέση σας προσφέρεται στον επαγγελματικό τομέα και εσείς φυσικά δεν αφήνετε τέτοιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Βρίσκεστε με άτομα που έχετε να συναντήσετε καιρό, κι αυτό σας κάνει να νιώθετε πολύ όμορφα. Μην αφήσετε όμως παραπονεμένο το ταίρι σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεστε σε έντονη δραστηριοποίηση αυτές τις μέρες. Κάτι σχεδιάζετε, κάτι ψάχνετε. Όλα όμως γίνονται για καλό. Μείνετε ξεκάθαροι απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για να μπορέσει με τη σειρά του ν’ αξιολογήσει την κατάσταση. Προκλήσεις στη δουλειά, ανεβάζουν την απόδοσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καθυστερήσεις αυτή την εβδομάδα, κάνουν τα σχέδιά σας να μείνουν στάσιμα για λίγο καιρό. Στα αισθηματικά σας κάνετε λάθος κινήσεις με αποτέλεσμα να μπερδέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ξεκαθαρίστε άμεσα τη στάση σας. Ένα επαγγελματικό ταξίδι κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα δυσκολεύουν. Αν φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί, θα περάσετε αλώβητοι. Το ταίρι σας απαιτεί πολλά και εσείς είστε κουρασμένοι για να ανεχθείτε τέτοια συμπεριφορά. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Το τέλος της εβδομάδας ευνοεί τα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρείτε μόνοι σας τον τρόπο με τον οποίο θα εξομαλύνετε μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί τελευταία. Το φορτωμένο σας πρόγραμμα ίσως σας κάνει να παραμελήσετε το ταίρι σας. Μην ανησυχείτε όμως. Οι ισορροπίες θα βρεθούν. Μην πιέζετε καταστάσεις στα επαγγελματικά. Δείξτε κατανόηση.

ΙΧΘΕΙΣ
Με την υγεία σας ασχοληθείτε αυτό το διάστημα. Και ασχοληθείτε σοβαρά. Έχετε δοθεί πολύ στη σχέση σας τελευταία και έχετε ξεχάσει τον εαυτό σας. Αφιερώστε του λοιπόν όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε. Ίσως έτσι ξαναβρείτε τις δυνάμεις για ν’ ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας με περισσότερη όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: