Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008

Το CITY και ο χαμένος θησαυρός


2ο Καρναβάλι Θερμαϊκού
Ένα φαντασμαγορικό τριήμερο που θα περιλαμβάνει κυνήγι με κρυμμένο θη-σαυρό, 30 καβαλάρηδες, 15 μαζορέτες, καυτές βραζιλιάνες, πρωτόγονους, πειρατές της θάλασσας και συναυλία με τους Locomondo προετοιμάζει ο Δήμος Θερμαϊκού για τις 8-10 Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με το παιχνίδι «Ψάξτε το θησαυρό», ένα παιχνίδι εκπαιδευτικού χαρακτήρα που αναδεικνύει ιστορικά στοιχεία των περιοχών της Περαίας, Αγ. Τριάδας και Νέων Επιβατών. Οι ομάδες που θα συγκροτηθούν θα αναζητήσουν με τη βοήθεια ενός χάρτη τέσσερα διαφορετικά σημεία του Δήμου Θερμαϊκού προκειμένου να δώσουν λύση στο μυστήριο. Οι συμμετέχοντες δεν είναι υποχρεωτικό να είναι δημότες Θερμαϊκού. Οι πρώτες ομάδες θα περάσουν στον τε-λικό και στη συνέχεια θα υποβληθούν σε τρεις δοκιμασίες πνευματικής και σωματικής ικανότητας. Νικητές θα ανακηρυχθούν τα πληρώματα με την καλύτερη βαθμολογία. Η βαθμολογία θα προκύψει από τη βαθμολόγηση στα διάφορα παιχνίδια κι από τους βαθμούς ποινής για την εξεύρεση κάποιου κρυφού σημείου-προορισμού του παιχνιδιού. Τα βραβεία θα είναι χρηματικά έπαθλα και ταξίδια σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Όροι συμμετοχής: Οι ομάδες που θα συγκροτηθούν πρέπει να είναι τουλάχιστον τετραμελείς -ανώτερο όριο δεν υπάρχει. Οι ομάδες συνιστάται να έχουν ένα καρναβαλικό θέμα αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο και να βοηθούν για την επίλυση των γρίφων. Χρησιμότατο θα φανεί το μέσο μεταφοράς της ομάδας το οποίο μπορεί να είναι από πατίνι μέχρι liar jet!
Λοιποί όροι: Στο παιχνίδι μπορεί να συμμετέχει ο καθένας ανεξαρτήτου ηλικίας. Ο αρχηγός της ομάδας καθώς και τα τέσσερα μέλη που θα μετέχουν στις τελικές δοκιμασίες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Οι δοκιμασίες και η επίλυση των γρίφων δεν απαιτούν καμία ιδιαίτερη σωματική αντοχή ή δύναμη. Οι μετακινήσεις που γίνονται από τις ομάδες στα όρια του Δήμου Θερμαϊκού πραγματοποιούνται με δική τους επιλογή και ευθύνη. Κάθε ομάδα που επιθυμεί να συμμετέχει στο Κυνήγι Θησαυρού 2008 οφείλει να καταβάλει το παράβολο των 30­.
Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: Event Consulting, T/F: 2310 865778, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θερμαϊκού,
Τ: 23920 28803

Δεν υπάρχουν σχόλια: