Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2008

Το CITY urban living στην 25η INFACOMA


Το CITY urban living, το αγαπημένο περιοδικό της πόλης, βάζει κι αυτό το δικό του λιθαράκι στην Infacoma!

Η σημαντικότερη και μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση του κλάδου των δομικών υλικών που διεξάγεται στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, φτάνει αισίως την 25η της διοργάνωση.

Για τέσσερις ημέρες, η Θεσσαλονίκη και η HELEXPO θα γίνει τόπος συνάντησης για ιδιοκτήτες ακινήτων, τεχνικές εταιρίες, επενδυτές, μεσίτες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, αλλά και… σπιτόγατους.

Στο πλαίσιο της σπουδαίας έκθεσης δομικών υλικών, κουφωμάτων, ειδών υγιεινής, προκατασκευών και τεχνολογίας, περιλαμβάνεται και η «32η Marmin Store», η διεθνής έκθεση μαρμάρου, πετρωμάτων – ορυκτών μηχανημάτων και εξοπλισμού, που στη μέχρι τώρα διαδρομή της έχει καταγραφεί ως το κορυφαίο γεγονός του κλάδου, συνυφασμένο με την ελληνική γη και τα φυσικά της πετρώματα. Επίσης, παρουσιάζονται αφιερώματα στα είδη υγιεινής, στο μπάνιο και τα αξεσουάρ του, στα κεραμικά, στα τζάκια, στις προκατασκευασμένες κατοικίες, αλλά και σε ο,τιδήποτε αφορά το περιβάλλον του σπιτιού σας.

Σε κάθε σπίτι, υπάρχει κι από ένα CITY. Αυτή τη φορά, μην πείτε «Θα κάτσω σπίτι!». Kατηφορίστε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 8 stand 21 C

info:
25η Infacoma, 21-24/2
Πέμπτη & Παρασκευή 11.00-21.00
Σάββατο-Κυριακή 10.00-21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: