Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

ΖΩΔΙΑ 8 - 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ

Η πολύ καλή απόδοσή σας στη δουλειά, φέρνει ευχάριστα στα οικονομικά σας. Κάντε τις κινήσεις που θέλετε στα αισθηματικά σας και στα μέσα του μήνα θα δείτε αποτελέσματα. Μη διστάσετε να απομακρύνετε άτομα που κινούνται παρασκηνιακά εναντίον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνετε μακριά από σπατάλες, όσο κι αν σας ευνοούν οι συγκυρίες. Στα αισθηματικά σας όλα πηγαίνουν καλά, κυρίως για τους αδέσμευτους, και αν κάνετε σωστές επιλογές, η ζωή σας θα πάρει νέα μορφή. Ο φόρτος εργασίας αυξάνεται κι αυτό φέρνει γκρίνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά αγχωμένους σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Η σωματική άσκηση θα βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτή τη φάση. Ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά φέρνουν αυτές οι μέρες. Μια θέση σας προσφέρεται στα επαγγελματικά. Μη βιαστείτε να τη δεχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας και να αποβάλλετε το άγχος σας, γιατί η επίπτωση \στα επαγγελματικά θα είναι δυσάρεστη. Κάποια προβλήματα επικοινωνίας ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας ίσως προκαλέσουν τριβές. Οι αδέσμευτοι ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Αυτές τις μέρες πρέπει να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας ζητήματα, όπου σας περιμένουν ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσετε το ταίρι σας ή τα αισθηματικά σας γενικότερα. Απλά φροντίστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη στιγμή που βλέπετε ότι δεν τα προλαβαίνετε όλα, καλό θα ήταν να κάνετε αυτές τις μέρες έναν καλύτερο προγραμματισμό. Στα αισθηματικά πιέζετε καταστάσεις γιατί κυνηγάτε την τελειότητα. Στη δουλειά σας μη διστάσετε να κάνετε νέες προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι αδέσμευτοι ξεκινάτε με μεγάλη εύνοια αυτή την εβδομάδα. Το καλύτερο είναι ότι αναλαμβάνετε και πρωτοβουλίες μετά από καιρό. Ο επαγγελματικός σας τομέας σας ενδιαφέρει πολύ και δεν διστάζετε να κάνετε καινοτόμες προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή σας που για να τις αντιμετωπίσετε σωστά, θα πρέπει να βάλετε να συμβιβαστείτε. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες. Στα επαγγελματικά, κάποιες ιδέες σας δεν αρέσουν σε κάποιους, αλλά δεν πτοείστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ξεκουραστείτε όσο μπορείτε γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Συζήτηση χρειάζονται τα αισθηματικά σας, για να ξαναβρεί η σχέση σας τη χαμένη φλόγα της. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν πολλά στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδανικές μέρες για να επικοινωνήσετε με πρόσωπα με τα οποία έχετε χαθεί. Κάνετε τα πάντα για να διακριθείτε στον εργασιακό σας χώρο, κι αυτό ίσως γυρίσει μπούμερανγκ. Αν βρείτε κοινά πράγματα για να μοιραστείτε, θα φτιάξετε το κλίμα της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε στα πρόθυρα να χαλάσετε φιλίες και συμφωνίες. Κρατήστε λίγο την ψυχραιμία σας και δείτε τα όλα από μια διαφορετική σκοπιά. Η αισθηματική σας ζωή σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις, κυρίως σε εσάς τους δεσμευμένους.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ ερωτική φαίνεται αυτή η εβδομάδα, από τις πρώτες μέρες κιόλας. Όσο καλά πηγαίνουν τα αισθηματικά σας, άλλο τόσο πηγαίνουν και τα επαγγελματικά, αφού επιτέλους φαίνεται ότι φτάσατε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

by μάνια δούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: