Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Ζώδια 29 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον επαγγελματικό σας τομέα, καλείστε να μείνετε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι. Οι πολλές αλλαγές στη δουλειά δεν σας αφήνουν διάθεση και χρόνο ν’ ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας. Αυτό όμως θα προκαλέσει προβλήματα προς το τέλος της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιος σας υποστηρίζει ανοιχτά στον επαγγελματικό τομέα και πρέπει να του το αναγνωρίσετε. Πρέπει να συγκεντρώσετε όσα ψυχικά αποθέματα σας έχουν μείνει για ν’ αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση που συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί. Χρειάζεστε στήριξη από το ταίρι σας και την έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πρώτες μέρες του μήνα δεν ενδείκνυνται για συναλλαγές και επαγγελματικές συμφωνίες, γι’ αυτό μείνετε μακριά από τέτοιες κινήσεις. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει προσπαθεί να πάρει το πάνω χέρι στη σχέση σας και αυτό σας κάνει να δυσφορείτε. Μη διστάσετε να τελειώσετε την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με μπερδεμένα αισθήματα ξεκινάτε αυτόν το μήνα. Ίσως πρέπει να διασκεδάσετε περισσότερο αυτόν το μήνα. Κάντε ότι μπορείτε για ν’ αλλάξετε την ψυχολογία σας. Γίνεστε αντικείμενο θαυμασμού και μια νέα σχέση δεν θα αργήσει να ομορφύνει τη ζωή σας από δω και πέρα.

ΛΕΩΝ
Με την υγεία σας πρέπει ν’ ασχοληθείτε αυτές τις μέρες. Αν αλλάξετε λίγο τις καθημερινές σας συνήθειες, θα δείτε θαύματα. Αν δεν προσπαθήσετε εσείς, η σχέση σας θα τελματώσει, αλλά αυτό σας αδικεί. Ο εγωισμός σας σάς βοηθάει να εδραιωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αδέσμευτοι πιθανότατα να συναντήσετε τον έρωτα στο χώρο της εργασίας σας. Προσέξετε όμως να μην κάνετε λάθος επιλογές. Τα επαγγελματικά σας προσφέρουν και άλλες συγκινήσεις, αφού νέες καταστάσεις ανανεώνουν το ενδιαφέρον σας και αυξάνουν κατακόρυφα την απόδοσή σας.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθείτε να βρείτε αυτό που θα σας κάνει να ανεβείτε και πάλι ψυχολογικά. Πιστεύετε ότι τίποτα δεν πάει καλά στα αισθηματικά σας αλλά αν αφήσετε χώρο στο ταίρι σας, θα μπορέσει να σας βοηθήσει. Είστε πολύ κοντά στο να πάθετε υπερκόπωση από την υπερβολική σας προσπάθεια στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο ενδιαφέρον που έχει αποκτήσει ο επαγγελματικός τομέας εστιάζετε από τις πρώτα κιόλας μέρες του μήνα. Θα ανακαλύψετε δυνατότητές σας τις οποίες ποτέ δεν ξέρατε ότι είχατε. Οι δεσμευμένοι έχετε αποκτήσει μοναδική χημεία με το ταίρι σας και όλα πάνε όπως πραγματικά θα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε πολύ δημιουργική φάση σας βρίσκει ο καινούργιος μήνας. Για σας φαίνεται ότι η άνοιξη ήρθε νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Ό,τι και αν σας απασχολεί σχετικά με τα αισθηματικά, καλά θα κάνατε να το συζητήσετε με το άμεσα ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συγκεντρώνετε πάνω σας το ενδιαφέρον όπου κι αν βρεθείτε κι αυτό σας ανεβάζει ψυχολογικά. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή γιατί ίσως κάποιος προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί. Ο μήνας πρόκειται να σας προσφέρει έντονες συγκινήσεις στα αισθηματικά, φτάνει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μόνο αν αποκτήσετε και πάλι πειθαρχία, θα καταφέρετε να οργανώσετε σωστά τα πάντα. Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να παραμείνετε πιστοί σε αυτά που υπόσχεστε, γιατί διαφορετικά θα γίνετε δικαίως αποδέκτες παραπόνων από το ταίρι σας. Οι μέρες αυτές φέρνουν αυξημένο φόρτο εργασίας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες αλλά καμία από αυτές δεν φαίνεται να καλύπτει αρκετά τα στάνταρ που έχετε ορίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: