Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Ζώδια 22 - 28 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους σκοπούς σας, το τέλος του μήνα φέρνει πολλά νέα πράγματα και σας οδηγεί στο να κάνετε έναν πρόχειρο απολογισμό για το τι έχετε καταφέρει ως τώρα. Περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας και μαθαίνετε νέα πράγματα γι’ αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα προβλήματα επικοινωνίας με τους άλλους συνεχίζονται. Βρείτε επιτέλους το θάρρος και εκφραστείτε. Το τέλος του μήνα φέρνει μεγάλες ανάσες στον οικονομικό τομέα. Μια νέα γνωριμία ενθουσιάζει εσάς τους αδέσμευτους. Ο επαγγελματικός τομέας σας προσφέρει ηθική ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την υγεία σας πρέπει να ασχοληθείτε τώρα, γιατί την έχετε παραμελήσει αρκετά. Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα δώσετε και θα πάρετε πολλά. Ο εγωισμός σας δεν σας αφήνει να αφοσιωθείτε στα αισθηματικά σας. Καθυστερήσεις στα επαγγελματικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις τελευταίες μέρες του μήνα αφιερώστε τες στον εαυτό σας που έχετε παραμελήσει λιγάκι. Όταν χαλαρώσετε, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε καλύτερα και με το ταίρι σας. Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται φτάνει να μη δίνετε βάση σε κακόβουλα σχόλια συναδέλφων σας.

ΛΕΩΝ
Πολύ ρομαντικά τελειώνει για σας ο μήνας αυτός. Απολαύστε όλες τις στιγμές με το ταίρι σας και αποφύγετε τους εγωισμούς. Ίσως τα επαγγελματικά σας μπουν σε δεύτερη μοίρα, μια που δεν έχετε πολύ όρεξη για δουλειά, αλλά αυτό κρύβει παγίδες και δυσκολίες για τον επόμενο μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν δεν είστε σίγουροι για τις αγορές που προτίθεστε να κάνετε, μην προχωρήσετε σε αυτές πριν πάρετε τη γνώμη ενός φιλικού σας προσώπου. Τις τελευταίες μέρες του μήνα προσπαθήστε όσο περισσότερο γίνεται να αποτρέψετε την ένταση που είναι έτοιμη να ξεσπάσει στα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ
Όσο κι αν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, το πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σας τελευταία, έχει κλέψει όλη την προσοχή σας. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια που υπάρχει στον επαγγελματικό τομέα αυτές τις μέρες. Η δημιουργικότητά σας σάς ανοίγει νέους δρόμους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας πολύ καλός σας φίλος σας εμπιστεύεται ένα σημαντικό μυστικό. Μείνετε διακριτικοί αλλά συμμεριστείτε τη χαρά του. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει σε σωστούς δρόμους στα αισθηματικά σας. Η υπομονή που δείξατε στα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα ανταμειφθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και φροντίζετε και οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας να περνάνε καλά. Τα καλά νέα έρχονται στο τέλος του μήνα, όπου επιτέλους αποφασίζετε να κάνετε τα επαγγελματικά όνειρά σας πραγματικότητα. Τα αισθηματικά σας σάς προσφέρουν έντονες συγκινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήνετε τις αποστάσεις να χαλάνε το καλό κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας. Παλιές επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες. Ο μήνας κλείνει με πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες που φορτώνουν ιδιαίτερα το πρόγραμμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διαφορές που υπάρχουν στις σχέσεις με τους συναδέλφους στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να βρουν λύση από τη μεριά σας. Μη φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα σας. Έτσι, θα δείτε με πιο καθαρό μάτι τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση σας και τη ζωή σας αυτό το διάστημα

ΙΧΘΕΙΣ
Μην κάνετε πίσω σε τίποτα από αυτά που πιστεύετε. Τελειώστε το μήνα μένοντας σταθεροί στις πεποιθήσεις σας. Ένα μικρό πρόβλημα στα αισθηματικά σας, θα βγάλει στην επιφάνεια παλαιότερες άλυτες διαφωνίες. Μην αφήνετε τα προβλήματα με τους συναδέλφους να επηρεάζουν την απόδοσή σας.

by μάνια δούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: