Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Horoscope of the year

ΚΡΙΟΣ 21/3 - 19/4

Δυο είναι τα στοιχεία που θα στιγματίσουν το 2008: Η επαγγελματική ανέλιξη και η δημιουργία οικογένειας. Ευκαιρίες εμφανίζονται και προσφέρουν εδραίωση στη δουλειά σας. Θα μάθετε να αξιοποιείτε τις ικανότητές σας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Πέρα όμως από αυτή την καταξίωση, θα καταφέρετε να κρατήσετε ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Το πρώτο εξάμηνο χρειάζεται σκληρή δουλειά από σας για να απολαύσετε τους καρπούς στο δεύτερο εξάμηνο. Η δημιουργία οικογένειας θα απασχολήσει πολλούς από σας, και άμεσα θα φροντίσετε να κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες. Οι αδέσμευτοι αλλάζετε τη θεωρία σας και αρχίζετε να βλέπετε τα αισθηματικά σας χωρίς επιπολαιότητα.

TAYPOΣ 20/4 - 20/5

Πάντοτε προσγειωμένοι, θα προσπαθήσετε να βάλετε τα πάντα σε σειρά, προγραμματισμένα και χωρίς εκπλήξεις. Τα επαγγελματικά σας ενδιαφέρουν και θέλετε να εδραιωθείτε στη θέση σας. Κάποιοι από σας ίσως ακολουθήσουν σπουδές μετά το πρώτο τρίμηνο. Φροντίστε να διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας για να μην αδικήσετε κανέναν. Όσο το 2008 κυλάει, θα δείτε τη σχέση σας να παίρνει τη σοβαρότητα που της αρμόζει και προς το δεύτερο εξάμηνο πιθανόν να αποκτήσετε παιδί. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε δυνατές σχέσεις αν ξεπεράσετε τις αναστολές σας. Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που σας ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια, αλλά το 2008, από το Μάιο και μετά, θα σας ανταμείψουν πλουσιοπάροχα.

ΔIΔYMOI 21/5 - 21/6

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν φέτος. Οι ζημίες των προηγούμενων ετών είναι πολλές, γι’ αυτό θα προσπαθήσετε σκληρά, κυρίως μετά τον Σεπτέμβριο. Πολλοί θα ανακαλύψετε ότι ακολουθείτε λάθος επάγγελμα και η στροφή στην καριέρα σας θα είναι καθοριστική. Φροντίστε όμως να επιλέξετε άξιους συνεργάτες. Οι διακοπές του καλοκαιριού θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ στο να καταστρώσετε σχέδια για τον υπόλοιπο χρόνο. Βλέπετε πλέον τα αισθηματικά σας από άλλη σκοπιά και από την αρχή του έτους εκφράζετε την επιθυμία σας να νιώσετε τη θαλπωρή μιας σχέσης, κάτι που έχετε στερηθεί πολύ καιρό. Οι δεσμευμένοι θ’ αλλάξετε πολύ μέσα στο χρόνο και θ’ αναγνωρίσετε τις αξίες του συντρόφου σας.

KAPKINOΣ 22/6 - 22/7

Το 2008 εύχεστε να σηματοδοτήσει την αρχή για όλες τις αλλαγές στη ζωή σας. Βάζετε τα επαγγελματικά σε δεύτερη μοίρα, χωρίς όμως να εγκαταλείψετε και την προσπάθειά σας για μια δική σας δουλειά, και εστιάζετε στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθείτε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της καθημερινότητάς σας και από τις αρχές του καλοκαιριού θα διαπιστώσετε θεαματική βελτίωση στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν το 2008 θα είναι δυνατές και μακροχρόνιες. Οι περισσότεροι από σας θα βιώσετε την πραγματική αγάπη και θα επενδύσετε πολλά στην ασφάλεια μιας σχέσης. Το τέλος του χρόνου θα σας ανταμείψει για όλη αυτή την προσπάθεια.

ΛEΩN 23/7 - 22/8

Σκληρή δουλειά. Δυο λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε συχνά φέτος, μια που θα χρειαστεί αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως ό,τι κάνετε έχει επιπτώσεις στην οικογένειά σας, γι’ αυτό φέτος πρέπει να πάρετε ωριμότερες αποφάσεις. Οι συνθήκες καλυτερεύουν λίγο μετά το τέλος του καλοκαιριού, όπου φαίνεται ότι οι κόποι σας αναγνωρίζονται, κυρίως από το ταίρι σας. Κι εσείς όμως με τη σειρά σας έχετε γίνει πολύ απαιτητικοί και θα δυσκολευτείτε πολύ να προχωρήσετε σε μια σχέση που δεν σας καλύπτει απόλυτα. Το τέλος του έτους θα φέρει σοβαρές αποφάσεις στα αισθηματικά σας. Τα οικονομικά θα γίνουν κριτήριο για τις επαγγελματικές κινήσεις όλα της χρονιάς.

ΠAPΘENOΣ 23/8 - 22/9

Νέους φίλους, νέους ορίζοντες και νέες ευκαιρίες φέρνει το 2008 σε σας. Θα έλεγε κανείς ότι μηδενίζετε τα πάντα και ξεκινάτε πάλι από την αρχή με ποιοτικότερα στάνταρ. Σχέσεις που υπάρχουν ήδη ή που δημιουργούνται αυτή τη χρονιά, δοκιμάζονται σκληρά. Αυτές που θ’ αντέξουν, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Θέλετε να πειραματιστείτε πάνω στον έρωτα αλλά αυτή η αστάθεια θα σας κοστίσει, κυρίως στο δεύτερο εξάμηνο. Ο επαγγελματικός τομέας θα σας παρέχει σιγουριά όσο φροντίζετε να είστε τυπικοί απέναντι στα καθήκοντά σας. Την άνοιξη παρουσιάζονται προβλήματα και διαφορές που θα χρειαστεί να επιλύσετε άμεσα. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και κάντε τις κινήσεις που θεωρείτε εσείς κερδοφόρες.

ZYΓOΣ 23/9 - 22/10

Το σπίτι και ό,τι το αφορά θα είναι το επίκεντρο της φετινής σας χρονιάς, μια που θα γίνει η πηγή δύναμης για να προχωρήσετε με σταθερά, ανοδικά βήματα. Στην αρχή του έτους προσπαθείτε να ενσωματώσετε στη ζωή σας ό,τι νέο ήρθε αυτό το διάστημα και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Μια επισημοποίηση ή συγκατοίκηση θα προχωρήσει τη σχέση σε νέο επίπεδο. Οι αδέσμευτοι δημιουργείτε δεσμό με άτομο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Ο αισθηματικός τομέας ξεκαθαρίζει για τα καλά στο τέλος του καλοκαιριού. Αναλαμβάνετε ηγετική θέση στη δουλειά κι αυτό προμηνύει μια χρονιά γεμάτη ευθύνες. Οι οικονομικές απολαβές, κυρίως στο δεύτερο εξάμηνο, θα σας αποζημιώσουν για όλα.

ΣKOPΠIOΣ 23/10 - 21/11

Το μεγαλύτερό σας όνειρο για τη φετινή χρονιά, είναι η οικονομική σταθερότητα και η αγορά ενός ακινήτου. Γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο απαιτεί σκληρή δουλειά από σας, αλλά είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάθε θυσία που χρειάζεται για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η μεγάλη αισιοδοξία σας θα σας ανταμείψει, αλλά θα περιμένετε το τέλος της χρονιάς. Πολλοί από σας θα βιώσετε τον απόλυτο έρωτα αυτό το χρόνο. Σκέψεις για οικογένεια και παιδιά θα γεννηθούν στους περισσότερους από σας και κάποιοι θα τις κάνετε πραγματικότητα το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Η εργασία σας θα γίνει το μέσο για να επιτύχετε αυτά που θέλετε, γι’ αυτό μη διστάσετε να γίνετε ψυχροί επαγγελματίες όπου η περίσταση το απαιτεί.

TOΞOTHΣ 22/11 - 21/12

Είστε διατεθειμένοι τη φετινή χρονιά να φτάσετε πολύ ψηλά και να πετύχετε τους στόχους της προηγούμενης χρονιάς. Αναθεωρείτε κάποιες απόψεις σας για τις προτεραιότητες που έχετε θέσει στη ζωή σας. Μέχρι το καλοκαίρι θα προσπαθήσετε να φέρετε και πάλι κοντά σας πρόσωπα που εσείς είχατε απομακρύνει. Στα αισθηματικά αν δεν χαμηλώσετε τα στάνταρ σας, θα μείνετε μόνοι για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα. Η κτητικότητά σας μπορεί να χαλάσει το καλοκαίρι σας, ενώ το φθινόπωρο ξεκαθαρίζουν πολλές σχέσεις. Στα επαγγελματικά πολλές φορές θα κληθείτε να δώσετε λύσεις. Από το καλοκαίρι το τοπίο αλλάζει και μια προαγωγή ή αλλαγή αντικειμένου είναι πιθανή. Ο χειμώνας προβλέπεται εύκολος, μετά τη σωστή οργάνωση του φθινοπώρου.

AIΓOKEPΩΣ 22/12 - 19/1

Εξωτερική εμφάνιση, φυσική κατάσταση, υγεία είναι οι τομείς που πρέπει ν’ ασχοληθείτε περισσότερο το 2008. Ξεκινάτε το νέο χρόνο με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει. Η εύνοια των πρώτων μηνών σάς κάνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στους φιλικούς σας κύκλους. Η θετική σας ενέργεια θα φέρει κοντά σας τον ιδανικό σύντροφο και η φετινή άνοιξη θα είναι γεμάτη αξέχαστες στιγμές. Θα κάνετε όμως και αρκετές θυσίες για να κρατηθεί αυτή η σχέση ζωντανή. Έχετε προσπαθήσει σκληρά για τη θέση που κατέχετε στον επαγγελματικό τομέα σας και είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα για να εδραιωθείτε στο χώρο. Μη φοβηθείτε να πάρετε επαγγελματικά ρίσκα.

YΔPOXOOΣ 20/1 - 18/2

Δεν θέλετε πρωταγωνιστικούς ρόλους τη φετινή χρονιά. Θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας χωρίς να παίρνετε απαραίτητα τα εύσημα από τρίτους. Οι τέχνες και τα γράμματα θα σας κερδίσουν φέτος, αφού κάποιοι από σας θ’ ασχοληθείτε σοβαρά με κάτι που το είχατε απωθημένο. Η σταθερότητα στα αισθηματικά σας, σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε να προσπαθείτε για μια σχέση που αξίζει. Η οικογένεια δεν είναι στα πλάνα σας. Οι αδέσμευτοι θα δείτε εξελίξεις στο δεύτερο εξάμηνο. Στον επαγγελματικό τομέα, θα λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει κι αυτό θα σας δώσει τα φτερά για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε να αγγίξετε.


IXΘEIΣ 19/2 - 20/2

Έχετε αποκτήσει το θάρρος που σας έλειπε τόσο καιρό και τη φετινή χρονιά θέλετε να πρωταγωνιστήσετε σε όλους τους τομείς. Αποφύγετε εντάσεις και αφήστε την αγάπη να σας δείξει το σωστό δρόμο. Πολλοί από σας θα αναπτύξετε κοινωνικές δραστηριότητες τη χρονιά αυτή. Ο κυριότερος στόχος σας είναι να παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας. Οι δε-σμευμένοι απολαμβάνετε τη σιγουριά της σχέσης ή του γάμου σας. Για σας τους αδέσμευτους η ισορροπία σας θα προσελκύσει ευκολότερα το πρόσωπο των ονείρων σας. Είναι σημαντικό για σας να έχετε δίπλα σας το κατάλληλο άτομο. Αλλαγές φέρνει ο χρόνος στον επαγγελματικό τομέα. Πιθανόν να ασχοληθείτε με διαφορετικό αντικείμενο. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέχρι το Σεπτέμβριο.



by μάνια δουρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: