Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2008

Ευχές από όλους εμάς για το νέο έτος… 2008!

Εύχομαι να ξυπνήσω μια μέρα -μέσα στο 2008 πάντα- και να έχουν επανέλθει οι εποχές, μαζί τους και η ισορροπία του περιβάλλοντος, σε ένα πλανήτη όπου δεν θα γίνονται πορείες επειδή οι πολιτικοί θα κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα είναι μια άγνωστη φράση. Καλή χρονιά!

Αθηνά Τσακαλίδου

«Πολύ ευτυχισμένα Χριστούγεννα και χαρούμενος ο καινούργιος χρόνος, ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλός, χωρίς κανένα φόβο». Ευχή δανεισμένη από ένα τραγούδι, τι τραγούδι όμως! «Ha-ppy Xmas (War is Over)» του John Lennon, από το 1971.

Αναστασία Γρηγοριάδου

Παρότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, δηλαδή μετά από εμάς, ελπίζω το 2008 να αλλάξουν αυτά που θέλουν αλλαγή, τα κακώς κείμενα και παρακείμενα. Καλά κείμενα θα είναι αυτά που θα γράφουν για τη συναυλία της Μαντόνα στο Παλαί ντε Σπορ, για την έναρξη των δρομολογίων του μετρό. Ελπίδα μου είναι να παραμείνουν σταθερές οι χρυσές αξίες που με περιβάλλουν, πρόσωπα, πράγματα, χώροι, που είναι σαν παλιό καλό κρασί. Κι ας πίνω βότκα!

Βάσω Μιδούχα

Να πάψουμε να ελπίζουμε πως από το νέο χρόνο τα πάντα θα είναι καλύτερα, γιατί δεν θα είναι- αν τουλάχιστον δεν πάψουμε να ποντάρουμε σε ευχές. Και να πάψουμε να γκρινιάζουμε που «αχ, τι κρίμα που είναι που γίνονται όλα στην Αθήνα» γιατί η γκρίνια είναι χειρότερη από όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα μαζί, και δεν προσφέρει καν απόλαυση!

Γκέλυ Μαδεμλή

Για τους ανθρώπους της Σκηνής,

για τους ανθρώπους της Πλατείας,

για τους ανθρώπους της πόλης,

χρόνια καλά από καρδιάς!

Δημήτρης Φοινίτσης

Ας μας δώσει επιτέλους ο Άγιος Βασίλης αυτά που μας χρωστάει τόσα χρόνια. Υγεία, αγάπη και λεφτά σε όλον τον κόσμο. Ας βρει ο καθένας το δικό του αστέρι κι ας το ακολουθήσει πιστά, όπου κι αν τον βγάλει... Χρόνια Πολλά!

Μάνια Δούρου

Είθε στην καινούρια χρονιά μέσα από πανοράματα τέχνης να δούμε πανοράματα ψυχών…

Μαρία Κενανίδου

Υγεία σε όλους. Πολλή Υγεία. Παραπολλή Υγεία. Σώμα και ψυχή! Κόκκινα μάγουλα και χαμογελαστά πρόσωπα! Να είμαστε δυνατοί! Πολύ δυνατοί! Δυνατοί και λαμπεροί! Να αγαπάμε τους εαυτούς μας και να τους προσέχουμε σαν τα μάτια μας -για να μπορούμε να προσέχουμε και να αγαπάμε και τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Καλή χρονιά!

Ντίνα Μάλαμα

Εύχομαι τη νέα χρονιά να σταματήσουν να μετράνε στη ζωή (ως «θεές» και «θεοί») μόνο όσοι πουλάνε πολύ και να θεωρούνται όσοι αγοράζουν πολύ και ό, τι να ’ναι, καλύτεροι από όσους «ούτε πουλάνε ούτε αγοράζουν» αλλά απλώς εργάζονται (πολλές φο-ρές και δημιουργικά) για να αφήσουν φεύγοντας αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο απ’ ό,τι τον βρήκαν.

Σωτήρης Ζήκος

Η μουσική μας ευχή πηγάζει από τη σχέση μας με τη ζωή, τον εαυτό, τους φίλους, όλους μας… Έτσι, θα θέλαμε να ξαναβρεί το ελληνικό τραγούδι την υπό εξαφάνιση βιωματική του σύνδεση κι έπειτα και το 2008, να επιθυμούμε ό, τι έχουμε και να έχουμε ό, τι επιθυμούμε… Καλά ανταμώματα και φέτος…

Χρήστος Μιχαλέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: