Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

ΖΩΔΙΑ 18-24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ

Οι αδέσμευτοι παίρνετε πρωτοβουλίες και μια νέα γνωριμία ομορφαίνει τη ζωή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας σας περιμένουν έντονες συγκινήσεις. Ένα μικρό πρόβλημα υγείας δεν θα σας επιτρέψει να αποδώσετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό τομέα αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή χρειάζεται αυτή η εβδομάδα, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον επαγγελματικό τομέα. Μείνετε μακριά από κάθε είδους συμφωνία πριν σιγουρευτείτε εντελώς γι’ αυτό που πάτε να κάνετε. Στα αισθηματικά παίρνετε πρωτοβουλίες που πιθανόν να μην αρέσουν στο ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εύνοια αυτών των ημερών σας επιτρέπει να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια σε ικανοποιητικό επίπεδο και να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που είναι πολύ σημαντικές. Στον αισθηματικό τομέα όλα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά, κυρίως για τους αδέσμευτους που έχουν επιτυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφασίζετε μετά από καιρό ν’ ασχοληθείτε σοβαρά με τον επαγγελματικό σας τομέα. Η τωρινή σας δουλειά δεν σας καλύπτει και μπαίνετε σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας. Στα μέσα της εβδομάδας οι μέρες ευνοούν τα αισθηματικά σας. Επιτέλους θα πάρετε τις απαντήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Πολύ κατάλληλη περίοδος για να τελειώσετε ό,τι έχετε αρχίσει τις προηγούμενες μέρες. Η αισθηματική σας ζωή κυλάει αρμονικά, χαρίζοντάς σας αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας. Μην εμπιστεύεστε το ένστικτό σας σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίζετε με λάθος τρόπο κάποιο πρόβλημα που έχει προκύψει στη σχέση σας. Αν ηρεμήσετε, θα δείτε τα πράγματα με πιο ξεκάθαρη ματιά και όλα θα διορθωθούν. Στα επαγγελματικά κάποιοι συνεργάτες δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας και σύντομα θα γίνουν αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι νέο στον επαγγελματικό ορίζοντα αλλάζει την καθημερινότητά σας και προσθέτει ενδιαφέρον αλλά και μεγαλύτερο φόρτο στη δουλειά σας. Η αισθηματική σας ζωή είναι αυτή που σας προσφέρει τις πιο έντονες συγκινήσεις και κάποια μικροεμπόδια ξεπερνιούνται εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, μια που τελευταία φαίνεται ότι επαναλαμβάνεστε και έχετε βαρεθεί πρόσωπα και καταστάσεις. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις στα αισθηματικά. Στα επαγγελματικά φροντίστε να κάνετε προσεκτικές κινήσεις για να αποφύγετε λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να συγκεντρωθείτε σε αυτά που κάνετε γιατί έχετε μονίμως το μυαλό σας αλλού και αυτό μπορεί να σας κοστίσει, κυρίως στα επαγγελματικά. Οι αδέσμευτοι δέχεστε ευχάριστες προκλήσεις που υπόσχονται να κάνουν την αισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, μετά από πολύ καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια λάθος κίνηση και θα γίνουν σημαντικά λάθη στον εργασιακό σας χώρο, γι’ αυτό μείνετε πολύ προσεκτικοί. Κρατήστε τις ιδέες σας για αργότερα. Ξεκαθαρίστε στο ταίρι σας για ποιο λόγο έχετε κάποιες αντιρρήσεις. Έτσι θα μπορέσει κι αυτό να καταλάβει αν έχει σφάλλει πουθενά ή όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι κακό να συμβιβαστείτε για το καλό της σχέσης σας. Κάποια στιγμή χρειάζεται και αυτό για να σταματήσετε να είστε απόλυτοι. Η δουλειά σας αποκτά ενδιαφέρον και εσείς αφοσιώνεστε αφού μετά από καιρό βλέπετε και πάλι προοπτικές σε αυτόν τον τομέα.

ΙΧΘΕΙΣ

Όλες αυτές οι αλλαγές λογικό είναι να σας έχουν προκαλέσει νευρικότητα. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί αυτό το σαββατοκύριακο. Στα αισθηματικά σας πρέπει επιτέλους να φανείτε δυνατοί και να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι δεν σας ταιριάζει και σας ταλαιπωρεί.

by μάνια δούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: