Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

ΖΩΔΙΑ 11-17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ

Τις πρώτες μέρες τις αφιερώνετε στην αισθηματική σας ζωή, με ιδέες που θα καλυτερεύσουν την σχέση σας. Αν δείξετε λίγη υπομονή, όλα θα κυλήσουν υπέροχα. Στα επαγγελματικά σας, μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και στο τέλος της εβδομάδας σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στις πράξεις για αυτά που σχεδιάζατε από τον προηγούμενο χρόνο ακόμη. Η εύνοια που δέχεστε είναι μεγάλη, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή. Πάρτε πρωτοβουλίες στα αισθηματικά και φέρτε τα πράγματα εκεί που βολεύει εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην απογοητευτείτε αν κάτι δεν κυλήσει όπως το υπολογίζατε. Και οι αναποδιές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ίσως έτσι πάρετε την αφορμή για αλλαγές. Τα αισθηματικά σας δεν ευνοούνται, γι’ αυτό μην κάνετε καμία κίνηση. Στα επαγγελματικά εμπιστευθείτε τη γνώμη ενός φίλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες, για να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Στα αισθηματικά μια διένεξη μπορεί να αποβεί μοιραία για την σχέση σας, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

ΛΕΩΝ

Μη βιαστείτε να δεχθείτε κάποια πρόταση, αν δεν εξετάσετε πρώτα όλες τις παραμέτρους. Στα αισθηματικά σας, έχετε παράπονα από το ταίρι σας, αλλά θα πρέπει να βρείτε το σωστό τρόπο που θα τα εκφράσετε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται καλύτερους χειρισμούς αυτές τις μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται αλλαγές. Φτάνει να είστε σίγουροι για αυτές. Μην πιέζετε καταστάσεις στα αισθηματικά σας και φροντίστε να συζητήσετε με το ταίρι σας για τις απόψεις και τα θέλω του. Ένα πρόβλημα προκύπτει στον εργασιακό χώρο και χρειάζεται διπλωματικό χειρισμό.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιο δικό σας πρόσωπο χρειάζεται την στήριξή σας στα μέσα της εβδομάδας. Μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας επιβάλλεται, αν δεν κατορθώσατε να ταξιδέψετε τις γιορτές. Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται συγκέντρωση και την ενασχόλησή σας με την πραγματική ουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις προϋποθέσεις να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή. Το ζήτημα είναι να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες. Μην κάνετε άσκοπες αγορές και σπατάλες. Οι ρυθμοί στα επαγγελματικά είναι χαλαροί και σας δίνουν ευκαιρία για προσωπικές ασχολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες προτάσεις για δουλειά έρχονται από το πουθενά και σας βάζουν σε διλήμματα. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε ιδιαίτερα, αρκεί να χαμηλώσετε λίγο τα στάνταρ σας και στο τέλος της εβδομάδας θα περάσετε αξέχαστες στιγμές. Χρειάζεστε μερικές μέρες μακριά από δουλειά για να ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η ώρα να φτιάξετε ένα πρόγραμμα για την καθημερινότητά σας γιατί τελευταία τρέχετε και δεν προλαβαίνετε. Ο φόρτος εργασίας στα επαγγελματικά αυξάνεται και χρειάζεται καλή συνεργασία μεταξύ συναδέλφων. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας προσφέρονται για διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δέχεστε προτάσεις, οι οποίες πιθανότατα να σας αλλάξουν τη ζωή. Γίνονται αποκαλύψεις που αφορούν τα αισθηματικά σας και αλλάζουν οι ισορροπίες στην καθημερινότητά σας. Υπάρχει μεγάλη εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται.

ΙΧΘΕΙΣ

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που σας επιβαρύνουν ακόμη. Τα αισθηματικά σας φαίνεται ότι επιτέλους βρίσκουν τον δρόμο τους και εσείς απολαμβάνετε μια φυσιολογική σχέση μετά από αρκετό καιρό.

by μάνια δούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: