Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

ΖΩΔΙΑ 1 - 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του μήνα φέρνει ευκαιρίες για να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες στη ζωή σας. Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται πιο σοβαρή αντιμετώπιση μια που οι αλλαγές φέρνουν στην επιφάνεια ευκαιρίες. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στη σχέση σας στο τέλος της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον εαυτό σας θέλετε ν’ ασχοληθείτε αυτές τις μέρες, την υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση. Στα επαγγελματικά πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις σε ότι αφορά την παραγωγικότητά σας. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε, φτάνει να μη βιαστείτε να σοβαρέψετε μια κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές είναι οι μέρες που πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Βεβαιωθείτε ότι το ταίρι σας σάς στηρίζει. Θα το χρειαστείτε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Ο κύκλος των συνεργατών σας θα σας απασχολήσει. Ίσως εμπιστεύεστε άτομα που δεν πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία σας δεν είναι και στα καλύτερά της και πρέπει να αντιδράσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μείνετε μακριά από οικονομικές συναλλαγές γιατί τα οικονομικά σας δεν σας υποστηρίζουν. Υπαρξιακά προβλήματα ταλανίζουν τη σχέση σας και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Πολύ ρομαντικός ο μήνας που ξεκινάει τώρα. Οι αδέσμευτοι θα βρείτε το πρόσωπο που ψάχνατε καιρό και θα περάσετε αξέχαστα μαζί του. Οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε με τον καλύτερο τρόπο τη σχέση σας. Θυμηθείτε όμως και τη δουλειά σας γιατί η αμέλεια μπορεί να κοστίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να κλέψουν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Μην παραπονιέστε όμως. Δεν θα κρατήσει πολύ αυτό. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Τα αισθηματικά σας θα φτιάξουν προς το τέλος του μήνα. Οι ρυθμοί στη δουλειά πέφτουν.

ΖΥΓΟΣ

Όποια δυσκολία και αν εμφανιστεί, μην επιτρέψετε να χαλάσει ο προγραμματισμός σας και αντιδράστε αμέσως. Μοιραστείτε με το ταίρι σας ό, τι σας ενοχλεί και θα βρείτε μαζί τις λύσεις που πρέπει. Μείνετε ξεκάθαροι σε αυτά που θέλετε από τους συνεργάτες σας, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάτε δυναμικά το μήνα αυτό αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι όλα πάντα όπως φαίνονται. Γι’ αυτό μείνετε μακριά από συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές για ένα διάστημα. Τα αισθηματικά σας πηγαίνουν καλύτερα, αφού αποφασίσατε ν’ αφήσετε τον εγωισμό σας στην άκρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκά ξεκινάει ο Φεβρουάριος για σας. Οργανώνετε τα πάντα με τέτοια ικανότητα, που εξοικονομείτε πολύ ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε και αν αφεθείτε στην πολιορκία του ατόμου που σας πλησίασε τελευταία, θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην απογοητευτείτε αν στην αρχή του μήνα κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζατε. Η κατάσταση θα βελτιωθεί όσο κυλάει ο μήνας. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να βελτιώσετε λίγο τη συμπεριφορά σας και ίσως κρατήσετε δίπλα σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη κι αυτό οφείλεται στην απόφασή σας να αντιμετωπίζεται τα πάντα με περισσότερη αισιοδοξία. Στο τέλος της εβδομάδας νέα δεδομένα αλλάζουν την καθημερινότητά σας. Τα αισθηματικά σας βελτιώνονται μέσα από μια φιλική σχέση που εξελίσσεται.

ΙΧΘΕΙΣ

Υπομονή χρειάζεται να δείξετε σε ό,τι έχει να κάνει με τον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως χρειαστεί να μάθετε περισσότερα πάνω στο αντικείμενό σας. Διαφωνίες διαταράσσουν τις ισορροπίες στον αισθηματικό σας τομέα και χρειάζεται υπομονή για να λύσετε τις παρεξηγήσεις.

by μάνια δούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: