Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

ΖΩΔΙΑ 21-27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ 21/3 - 19/4

Έχετε αρχίσει από τώρα να κάνετε τα σχέδιά σας για τον επόμενο χρόνο, ελπίζοντας να σας φέρει ό,τι σας στέρησαν οι προηγούμενοι. Οι αδέσμευτοι προσπαθείτε να αξιολογήσετε τις απαιτήσεις σας, προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο συναισθηματικό τομέα και τις σχέσεις σας.

TAYPOΣ 20/4 - 20/5

Η υγεία σας και η εξωτερική σας εμφάνιση είναι οι πρώτοι στόχοι για σας αυτές τις γιορτές. Αλλά και ο προσωπικός σας ελεύθερος χρόνος σας απασχολεί ιδιαίτερα, μια που συνήθως αναλώνεστε με ζητήματα άλλων. Εσείς οι δεσμευμένοι βρίσκετε τρόπους να βγάλετε τη σχέση σας από τη ρουτίνα.

ΔIΔYMOI 21/5 - 21/6

Μην χάσετε καμία ευκαιρία για διασκέδαση το διάστημα των γιορτών. Οι αδέσμευτοι θέλετε να ερωτευτείτε τώρα και προσπαθείτε να αναθερμάνετε σχέσεις με άτομα από το παρελθόν. Ακόμη και στο τέλος του έτους οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σάς κυνηγούν ζητώντας άμεσες λύσεις...

KAPKINOΣ 22/6 - 22/7

Τα λάθη του χρόνου που φεύγει θα γίνουν οδηγός γι’ αυτόν που έρχεται. Τις πρώτες μέρες του έτους υπάρχουν ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά η διάθεσή σας δεν συμβαδίζει. Παρεξηγήσεις στα αισθηματικά σάς κάνουν ν’ αναθεωρήσετε τις απόψεις για το μέλλον.

ΛEΩN 23/7 - 22/8

Με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα έχετε αποφασίσει να περάσετε αυτές τις γιορτές. Οι δεσμευμένοι βιώνετε την απόλυτη ευτυχία μέσα από τη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι βρίσκετε την ευκαιρία για εξομολογήσεις και κοινά πλάνα. Εξαιρετικές επαγγελματικές συμφωνίες αυξάνουν τα οικονομικά σας.

ΠAPΘENOΣ 23/8 - 22/9

Τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν σπατάλες, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αγοραστικές σας κινήσεις αυτό το διάστημα. Έχετε αποφασίσει ν’ αφιερώσετε τις γιορτές στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βρείτε λίγο χρόνο για τα επαγγελματικά σας, γιατί κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ZYΓOΣ 23/9 - 22/10

Η εύνοια που δέχεστε από τις πρώτες κιόλας μέρες σας χαροποιεί ιδιαίτερα και σας δίνει την ευκαιρία για να προγραμματίσετε αυτά που θέλετε με μεγαλύτερη ευκολία. Οι αδέσμευτοι γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπου κι αν βρεθείτε και η λίστα των κατακτήσεών σας αυξάνεται θεαματικά.

ΣKOPΠIOΣ 23/10 - 21/11

Όταν όλοι χαλαρώνουν για τις γιορτές, εσείς ακόμη εργάζεστε κι ετοιμάζετε νέα πράγματα. Χρειάζεται υπομονή γιατί αυτές οι μέρες δεν ευνοούν επαγγελματικές δραστηριότητες. Υπομονή χρειάζεται κι ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

TOΞOTHΣ 22/11 - 21/12

Στις φετινές γιορτές θέλετε να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει μέχρι τώρα. Επιλέξτε την παρέα σας και ξεκινήστε αμέσως. Ξεκαθαρίστε την κατάσταση στα αισθηματικά σας ακόμη και στην εκπνοή του έτους, για να μην ξεκινήσετε με τέτοιου είδους εκκρεμότητες το νέο έτος.

AIΓOKEPΩΣ 22/12 - 19/1

Οι πρώτες μέρες του έτους κυλούν με απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση. Ό,τι αποφάσεις έχετε να πάρετε, μπορείτε να τις πάρετε αυτό το διάστημα. Κάποιες έκτακτες καταστάσεις ίσως σας απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σας αλλά οι επόμενες μέρες θα σας αποζημιώσουν και τους δύο με το παραπάνω...

YΔPOXOOΣ 20/1 - 18/2

Ξεκινήστε μετά τις γιορτές κάνοντας κάτι ενδιαφέρον, κάτι καινούργιο. Σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσετε βάση στα επαγγελματικά σας καθήκοντα ακόμη και κατά τη διάρκεια των εορτών. Η προοπτική μιας σχέσης από απόσταση σας γοητεύει αλλά σας τρομάζει ταυτόχρονα...

IXΘEIΣ 19/2 - 20/2

Μην χαλάτε το όμορφο κλί-μα των ημερών με τσακωμούς με το ταίρι σας. Οι παρεξηγήσεις μπορούν να λυθούν χωρίς καυγάδες. Η υπόσχεση που δίνετε στον εαυτό σας για το νέο έτος είναι να κάνετε όσα ταξίδια μπορείτε, αφού ο χρόνος που πέρασε σας εγκλώβισε αρκετά.


By μάνια δούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: