Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

ΖΩΔΙΑ 14-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ

Ήρεμες και όμορφες στιγμές σας περιμένουν στα μέσα της εβδομάδας, στιγμές που θα μοιραστείτε κυρίως με το ταίρι σας. Πολλές ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά σας τριγυρίζουν στο μυαλό σας αλλά πιθανόν να μην βρείτε συμπαραστάτη για να τις πραγματοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανική χαρακτηρίζεται αυτή η εβδομάδα, με όλα να είναι υπέρ σας και η εύνοια να σας χαρίζεται σε όλους τους τομείς. Χαλαρώστε λίγο με τους ρυθμούς στη δουλειά και απολαύστε στιγμές με την οικογένειά σας. Η ζήλια ίσως προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας. Φανείτε προσεκτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα μέσα της εβδομάδας μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας ό,τι σας απασχολεί και ό,τι σκέφτεστε για το μέλλον σας. Ασχοληθείτε όσο περισσότερο μπορείτε με τον εαυτό σας και μετά με τα αισθηματικά σας. Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα μέσα της εβδομάδας η διαίσθησή σας σάς βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Δεν χρειάζεται να πιέσετε καταστάσεις στα αισθηματικά για να φτάσετε στα αποτελέσματα που θέλετε. Πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση σας χαλαρώνουν.

ΛΕΩΝ

Υπομονή και μάλιστα μεγάλη πρέπει να δείξετε αυτό το διάστημα σε ό,τι σας συμβαίνει στη ζωή σας. Μια προαγωγή ή αύξηση μισθού έρχεται να σας χαροποιήσει αρκετά. Στα αισθηματικά σας πρέπει να δώσετε τις ευκαιρίες στο ταίρι σας για να κάνει ό,τι πραγματικά θέλει αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα πρόβλημα που εμφανίζεται στον εργασιακό σας χώρο, ξεκαθαρίζει κάποιες συναδελφικές σχέσεις μια και καλή. Μην κρίνετε αυστηρά το ταίρι σας γιατί θα απογοητευτεί και μπορεί να ακολουθήσουν δυσάρεστες καταστάσεις. Συζητήστε μαζί του όλα τα προβλήματα όταν είναι ακόμη στην αρχή τους.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα να γίνουν αιτία για να χαλάσουν τις γιορτές σας. Βρείτε τη λύση τους όσο είναι ακόμη νωρίς. Μην κάνετε αλόγιστες σπατάλες. Τα οικονομικά προβλήματα θα εμφανιστούν στο νέο έτος και θα είναι και πολύ σημαντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αισθηματικά σας είναι στην καλύτερή τους φάση αυτό το διάστημα, κυρίως για σας τους αδέσμευτους, ενώ οι δεσμευμένοι προσπαθείτε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Κάποια όνειρά σας για την καριέρα σας παίρνουν σάρκα και οστά και σας ανοίγουν νέους δρόμους στα επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανεβασμένη σας διάθεση σας κάνει πολύ παραγωγικούς και νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας μέσα από την αναγνώριση των άλλων. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και ο κύκλος των γνωριμιών σας αυξάνεται. Μην βιαστείτε σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο στενός οικογενειακός σας κύκλος θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Μην μένετε απόμακροι από κάποια προβλήματα που υπάρχουν στην οικογένειά σας. Οι δικοί σας σάς χρειάζονται. Μη διστάσετε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας στον επαγγελματικό τομέα τώρα που ευνοείστε

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση αυτές τις μέρες γιατί πιθανόν να πέσετε σε αλόγιστες σπατάλες λόγω των ημερών. Μια νέα γνωριμία αναστατώνει την αισθηματική σας ζωή και προσθέτει ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας. Ο φόρτος εργασίας αυξάνεται και ο ελεύθερος χρόνος ελαττώνεται

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιο δικό σας πρόσωπο θέλει τη βοήθειά σας. Μην του την αρνηθείτε. Αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή, αφεθείτε στη φροντίδα των φίλων σας για να σας φτιάξουν το κέφι. Ο επαγγελματικός τομέας όμως έρχεται για να σας ανταμείψει μια που θα νιώσετε περήφανοι για τον εαυτό σας άλλη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: