Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

ΖΩΔΙΑ 07 - 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ

Όσο πιο προσκολλημένοι μείνετε στον στόχο που έχετε θέσει, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στην επίτευξή του. Οι αδέσμευτοι δεν χρειάζεται να φτάσετε σε ακρότητες για να προσελκύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποια προβλήματα στη δουλειά σας προβληματίζουν ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας θέλουν ιδιαίτερη διαχείριση αυτές τις μέρες, γι’ αυτό φροντίστε να μην το παρακάνετε. Κάποια προβλήματα που θα δημιουργηθούν στη σχέση σας θέλουν συζήτηση με το ταίρι σας. Νέες ιδέες στα επαγγελματικά βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε συνήθως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια παλιά μυστικά που αφορούν την οικογένειά σας έρχονται στην επιφάνεια και σας απασχολούν. Ίσως απογοητευτείτε στα αισθηματικά αλλά φέρετε κι εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Πρέπει να συνεργαστείτε στον επαγγελματικό τομέα γιατί δεν πρόκειται να επιτύχετε τίποτα μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεστε χρόνο για ξεκούραση και αυτή η εβδομάδα σας δίνει τις ευκαιρίες. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, μόνο φροντίστε να μην το παρακάνετε γιατί τα παράπονα από το ταίρι σας θα είναι πλήρως δικαιολογημένα. Εντάσεις δημιουργούνται στον επαγγελματικό χώρο.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε σοβαρά με την υγεία σας αυτές τις μέρες γιατί κάποιες ενοχλήσεις γίνονται όλο και πιο έντονες. Μείνετε μακριά από κοινωνικές εξόδους και διασκεδάσεις για λίγο και εκτιμήστε περισσότερο τη συντροφιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Μείνετε διαλλακτικοί στα επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να προσθέσει ενδιαφέρον στην αισθηματική σας ζωή. Οι μέρες προσφέρονται για χαλάρωση, αλλά προσέξτε ποιον θα επιλέξετε για να τις μοιραστείτε. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν μείνει εκκρεμότητες στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε ότι τελευταία έχετε χάσει τον ενθουσιασμό σας για τη ζωή και θέλετε να καλύψετε το χαμένο έδαφος. Τα αισθηματικά σας ευνοούνται πολύ μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, κυρίως για τους αδέσμευτους. Δίνετε καίριες λύσεις σε ένα πρόβλημα που προκύπτει στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πολύ ανεβασμένη διάθεση, προσπαθείτε να αναθερμάνετε σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε χαθεί το τελευταίο διάστημα. Οι αδέσμευτοι γίνεστε αποφασιστικοί και παίρνετε επιτέλους πρωτοβουλίες στις κινήσεις σας. Το κλίμα στα επαγγελματικά ευνοεί διεκδικήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνετε νέες γνωριμίες και φροντίζετε να είστε συνέχεια σε επαφή με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας ευνοούν πολύ τα αισθηματικά σας και καιρός είναι να ανοιχθείτε περισσότερο απέναντι στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις κρύβει αυτή η εβδομάδα. Απρόσμενες συναντήσεις φέρνουν στην επιφάνεια συναισθήματα που θεωρούσατε ότι ανήκαν στο παρελθόν. Σε κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες, ένα φιλικό σας πρόσωπο σας προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκούραση είναι η μαγική λέξη αυτών των ημερών. Χρειάζεστε όσο περισσότερο ξεκούραση γίνεται γιατί έχετε υπερβάλλει εαυτόν το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι μικροτσακωμοί στα αισθηματικά σας κρατάνε σε εγρήγορση και ψάχνετε να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε το κλίμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται, γι’ αυτό κάντε τώρα τις κινήσεις που θεωρείτε παρακινδυνευμένες. Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε μια σχέση αν δεν είστε απολύτως σίγουροι. Και κυρίως, μην εμπιστεύεστε πάντα τη γνώμη των φίλων σας. Μείνετε μακριά από κάθε είδους συμφωνίας.



by μάνια δούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: