Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

ΖΩΔΙΑ 30-7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες δεν έχετε καθόλου διάθεση για δουλειά. Κάποια εμπόδια όμως θα σας βάλουν και πάλι στο κλίμα της σκληρής δουλειάς στο τέλος της εβδομάδας. Το άγχος σας επηρεάζει αρνητικά τα αισθηματικά σας και ίσως θα ’πρεπε να ελέγχετε περισσότερο τις αντιδράσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υγεία σας και η φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν τις πρώτες μέρες του μήνα αυτού. Οι αδέσμευτοι κάνετε γνωριμίες που πιθανότατα θα οδηγήσουν σε σχέση και οι γιορτές θα σας βρουν δεσμευμένους. Οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας βελτιώνονται αισθητά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλες αυτές οι εκκρεμότητες που εδώ και καιρό αγνοείτε επιδεικτικά, εμφανίζονται στο δρόμο σας και σας ζητούν άμεση επίλυση. Βρίσκετε νέους κώδικες επικοινωνίας με το ταίρι σας κι αυτό σας ανανεώνει. Κάντε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για ν’ ανακτήσετε δυνάμεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σωστή επικοινωνία θα αποφέρει τα αποτελέσματα που περιμένατε και θα σας χαλαρώσει τις πρώτες μέρες του μήνα. Οι αδέσμευτοι διστάζετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στο τέλος της εβδομάδας μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει στη δουλειά

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας δεν είναι και τόσο ιδανικά αυτό το διάστημα. Μην προσπαθείτε άδικα να συντηρήσετε μια κατάσταση στα αισθηματικά η οποία είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να τραβήξει άλλο. Έκτακτες εργασίες σας βγάζουν εκτός προγράμματος στα επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι νέες ιδέες και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει γενικότερα στη ζωή σας αυτό το διάστημα, σας κάνουν πολύ αισιόδοξους. Όσο πιο όμορφα φερθείτε στο ταίρι σας, τόσο καλύτερα θα νιώσετε απέναντι στον εαυτό σας. Αρχίζετε από τώρα το σχεδιασμό του νέου έτους στα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Μην αμελείτε πράγματα που πρέπει να κάνετε γιατί κάποιο από αυτά θα σας προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα. Ευνοείστε πολύ στο τέλος της εβδομάδας. Έχετε φορτωθεί πολλές ευθύνες μέσα στη σχέση σας κι αυτό σας φορτίζει συναισθηματικά. Υπενθυμίστε στο ταίρι σας τη θέση του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αποφασίσει να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας και ετοιμάζετε εκπλήξεις. Οι πρώτες μέρες του μήνα σας δίνουν πολλές ευκαιρίες να προχωρήσετε περισσότερο στον αισθηματικό τομέα και στη διεκδίκηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαφωνίες προκύπτουν με τους ανώτερους σας στον επαγγελματικό τομέα. Διαφωνίες που πιθανόν να οδηγήσουν και σε οριστική ρήξη. Προβλήματα όμως προκύπτουν και στον αισθηματικό τομέα. Στο τέλος της εβδομάδας κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σας προσφέρει μεγάλη βοήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πρώτες μέρες του μήνα δεν είναι και πολύ ευνοϊκές, γι’ αυτό αφήστε για αργότερα αυτά που θέλετε να κάνετε και σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά σας. Αναπάντεχες συναντήσεις ταράζουν τα νερά στην ήρεμη μέχρι τώρα συναισθηματική σας ζωή και σας βάζουν σε περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά φαίνεται ότι έχετε στρέψει την προσοχή σας αυτό το μήνα. Θεωρείτε ότι σας αξίζει μια προαγωγή. Μην κρατάτε στη ζωή σας σχέσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Στα μέσα της εβδομάδας προσπαθήστε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ

Θέλετε να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη, έστω και τον τελευταίο μήνα του έτους. Αυτές τις μέρες μην έρθετε σε συμφωνίες και μείνετε μακριά από νομικά έγγραφα. Οι αδέσμευτοι παίρνετε πρωτοβουλίες επιτέλους, ενώ οι δεσμευμένοι προσπαθείτε να ισορροπήσετε τη σχέση σας.



by μάνια δούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: